Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θήβα: Τα «αυγά έκπληξη» έκρυβαν ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 40χρονο για διακίνηση ουσιών

Δείτε τι άλλο βρήκε η αστυνομία

27 Μαΐου 2021 10:24
Θήβα: Τα «αυγά έκπληξη» έκρυβαν ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 40χρονο για διακίνηση ουσιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστυνομία συνέλαβε 40χρονο στη Θήβα για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες παρακολούθησαν τον 40χρονο τον οποίο και αιφνιδίασαν έξω από το σπίτι του. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα εντός όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και πολλές κενές συσκευασίες από γνωστό παιχνίδι «αυγό – έκπληξη» που φαίνεται ότι τα χρησιμοποιούσε για να συσκευάζει και να διαθέτει προς πώληση τα ναρκωτικά.

Ναρκωτικά μέσα σε αυγά έκπληξη

Σύμφωνα με το lamiareport, συνολικά κατασχέθηκαν 801,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός 10 αυτοσχέδιων συσκευασιών, 3 φυτά κάνναβης, ύψους έως 20 εκατοστών, ποσότητα χασισελαίου, βάρους 74 γραμμαρίων, εντός γυάλινου βάζου, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας MDMA, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, και διάφορες άλλες κενές συσκευασίες βάζα, νάιλον σακούλες που θα μπορούσε να βάλει ναρκωτικά.

Επίσης, εντός της οικίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, τα οποία κατείχε παράνομα αφού δεν είχε κάποια σχετική άδεια.

Έκρυβε Ναρκωτικά μέσα σε αυγά έκπληξη

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Γλυφάδα: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών κάθε είδους

Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε συλλήψεις στα Νότια Προάστια για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, συνέλαβαν δυο Έλληνες στη περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 24χρονος και ένας 25χρονος είχαν σε σπίτι 413- γραμμ. κοκαΐνης, -439- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, -3.637- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -62- γραμμ. MDMA , -30- ναρκωτικά δισκία, -7- δισκία ECSTASY , -12- γραμμ. παραισθησιογόνα μανιτάρια, 40.335 ευρώ και 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Η επιχείρηση έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 07/05/2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share