Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη στα Χανιά: Η τελευταία βόλτα του 11χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό! Το βίντεο ντοκουμέντο

Νέο θρίλερ συγκλονίζει τη χώρα!

27 Μαΐου 2021 07:49
Θλίψη στα Χανιά: Η τελευταία βόλτα του 11χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό! Το βίντεο ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένα είναι τα Χανιά από τον θάνατο ενός 11χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νωρίς το απόγευμα νεκρό στους Αγιούς Αποστόλους, στο ύψος της εκκλησίας.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στα βράχια, καθώς το 11χρονο παιδί είχε πέσει από μεγάλο ύψος.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα στην Αστυνομία, από το οικογενειακό του περιβάλλον το κορίτσι είχε βγει για βόλτα λίγο μετά τις 8 χτες το βράδυ.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το 11χρονο κορίτσι να κινείται στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο σημείο στους Αγίους Αποστόλους όπου, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, έχασε τη ζωή του. Πάντως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Δείτε στο 0:30 δεξιά στην οθόνη, το άτυχο κοριτσάκι να κινείται στον κόμβο Χρυσής Ακτής (Μακρύς Τοίχος), μάλιστα, κρατά σακούλα από σούπερ μάρκετ καθώς οι πληροφορίες λένε ότι φεύγοντας από το σπίτι πήγε να ψωνίσει κάποια τρόφιμα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στα Χανιά: Έτσι βρέθηκε νεκρή η 11χρονη Ιωάννα

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στα Χανιά, με ένα 11χρονο κοριτσάκι να βρίσκει τρομερό θάνατο στην περιοχή, έχοντας νωρίτερα σημανθεί ως εξαφανισμένο.

Πιο αναλυτικα, το απόγευμα της Τετάρτης (26/5) το κορίτσι εντοπίσθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

To σημείο όπου βρέθηκε το κορίτσι έχει αποκλειστεί από τις Αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share