Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανάβυσσος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον σαρδανάπαλο δάσκαλο - Τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στις ανήλικες

«Θέλω να σε φιλήσω στο στόμα!»

27 Μαΐου 2021 07:48
Ανάβυσσος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον σαρδανάπαλο δάσκαλο - Τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στις ανήλικες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος από την Ανάβυσσο στις μαθήτριες Δημοτικού μέσω των εφαρμογών skype και viber.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τον καθηγητή που φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματά σε μαθήτριές του με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν ένας άνδρας «μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος ο οποίος τυγχάνει δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου Αττικής και συγκεκριμένα στην Ε Τάξη όπου φοιτά η ανήλικη κόρη του (…) συνομιλούσε με την ανήλικη κόρη του, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών «skype» και «viber”, αποστέλλοντάς της μηνύματα με άσεμνες προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα».

O πατέρας της ανήλικης ανέφερε ακόμη στους αστυνομικούς πως «τον τελευταίο ένα μήνα περίπου η κόρη του συνομιλούσε με ηλεκτρονικά μηνύματα με τον δάσκαλό της και κατηγορούμενο… μέσω της εφαρμογής webex, στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης. Την 16/5/2021, όπως του ανέφερε η ανήλικη, της ζήτησε τον προσωπικό της αριθμό τηλεφώνου, και εν συνεχεία άρχισε να της αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα στη διαδικτυακή εφαρμογή, viber, με ερωτικό περιεχόμενο εκφράζοντας την επιθυμία του να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει στο στόμα με τελευταία την 21/5/2021.

Μερικά από τα μηνύματα ήταν:

  • «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε...».
  • «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι».
  • «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου»

Ο 48χρονος δάσκαλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Μια άλλη μητέρα, αποκάλυψε στο Sports3 μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος στην κόρη της.

«Μάλιστα. Η κόρη μας ήταν μια από τις μαθήτριες. Ξέρετε, δέχτηκε πολλά μηνύματα. Εμείς, σαν γονείς, ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε και το θέμα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη όμως… τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους».

Πώς σας το εκμυστηρεύτηκε την παρενόχληση το παιδί;

«Μας μίλησε γιατί αυτός έστελνε μέσω viber μηνύματα».

Δηλαδή τι σας είπε το κορίτσι;

«Μας έδειξε το τάμπλετ και μας είπε “Μιλάω με τον δάσκαλο» Και όταν ρώτησα το παιδί μου τι λέει ο δάσκαλος, μου είπε ότι «θα την πάρει πολλές αγκαλιές και θα της δώσει πολλά φιλιά”».

Αυτός ήταν ο δάσκαλος της τάξης;

«Ναι ήταν ο δάσκαλος που τους έκανε όλα τα μαθήματα».

Το παιδί πώς είναι ψυχολογικά τώρα;

«Είναι καλά, είναι καλά, δόξα τον Θεό».

Καταλάβαινε τις προθέσεις του ανθρώπου αυτού;

«Καταλάβαινε σε σημείο να λέει, “μαμά, μπαμπά εγώ δεν θέλω να πάω σε αυτό το σχολείο πια” και ο μπαμπάς είπε: “Δεν θα φύγεις εσύ, θα φύγει ο δάσκαλος”»

Είχε απαντήσει ποτέ στον δάσκαλο η κόρη σας; Του είχε πει να πάψει να την ενοχλεί;

«Αυτός είχε δείξει στο παιδί, της είχε δώσει να καταλάβει ότι της είχε αδυναμία, ότι ήταν η καλύτερη μαθήτρια, ότι της είχε προτίμηση. Ένα παιδί δέκα χρονών δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Δεν καταλάβαινε τις προθέσεις που μπορεί να έχει, Εδώ της έγραφε και το παιδί αναρωτιόταν: “Τι μου γράφει;” Τα μισά δεν τα καταλάβαινε. Ένα παιδί δέκα χρονών δεν μπορεί να καταλάβει.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share