Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Δεν αποκλείει συνεργούς στην υπόθεση ο Λύτρας - Όλες οι εξελίξεις (Video)

«H κατηγορούμενη ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της κοπέλας»

26 Μαΐου 2021 14:27
Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Δεν αποκλείει συνεργούς στην υπόθεση ο Λύτρας - Όλες οι εξελίξεις (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διώκεται η κατηγορούμενη που έχει συλληφθεί για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, δικηγόρο του θύματος «η κατηγορούμενη ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της κοπέλας».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Από τις έξι» ο κ. Λύτρας περιέγραφε στο σκεπτικό του βαρύτατου κατηγορητηρίου:

«Σύμφωνα με το βούλευμα, παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Το βούλευμα είναι εμπεριστατωμένο και αναφέρει πώς καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα: έχουμε έναν άνθρωπο που έχει μια μεθοδικότητα, έναν σχεδιασμό. Μεταμφιέζεται με την περούκα και την κάπα. Έχει ένα τηλέφωνο που ανήκει σε υπήκοο του Πακιστάν για να μην ανιχνεύεται. Λαμβάνει όλα αυτά τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας και αγοράζει μια τόσο μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού. Προφανώς ήξερε τι ζημιά θα κάνει και αυτό που ήθελε ήταν να αφαιρέσει τη ζωή της κοπέλας».

Όσον αφορά την στάση της κατηγορούμενης και των νομικών εκπροσώπων της ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι «είδαν τα στοιχεία τα οποία είναι συντριπτικά εις βάρος της και ομολόγησε την πράξη της».

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αναζητήσεις της 36χρονης ενώ η Ιωάννα ήταν στο νοσοκομείο - «Πως να προκαλέσεις έμφραγμα!»

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την ομολογία της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση που έγινε στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε ποιες ήταν οι αναζητήσεις που έκανε όσο καιρό το θύμα βρισκόταν στο νοσοκομείο. Παρόλο που η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στην απολογία της πως δεν γνώριζε πώς ακριβώς λειτουργεί το οξύ, φαίνεται πως στις επόμενες αναζητήσεις που έκανε, προσπαθούσε να προμηθευτεί νέο τοξικό υγρό.

Οι αναζητήσεις της 36χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι:

  • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  • Που πουλάνε υδροκυάνιο
  • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  • Θανατηφόρα αέρια
  • Δηλητήρια
  • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share