Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνη: Επεσε σε χαράδρα αυτοκίνητο με δύο γυναίκες

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

26 Μαΐου 2021 14:09
katerinh-epese-se-xaradra-aytokinhto-me-dyo-gynaikes
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για δύο γυναίκες, που έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης των γυναικών και στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, όπως και τέσσερις πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ με ορειβατικό εξοπλισμό. Δείτε το πώς η Αεροπορία κατάφερε να σώσει Ισπανό ορειβάτη σε δύσβατη χαράδρα στο φαράγγι Γυαλί της Σαμοθράκης, με τον ίδιο να έχει εγκλωβιστεί για δύο μέρες, προτού έρθει το Super Puma.

Φρικτό τροχαίο στη Καλαμάτα: Αυτοί είναι οι δυο 20χρονοι που σκοτώθηκαν (photo)

Θρήνο σκόρπισε στην Καλαμάτα η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος με θύματα δυο 20χρονους, χθες το βράδυ, στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη από την πορεία του, εισήλθε σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και τοίχο σπιτιού.

Το ένα από τα θύματα ήταν ο Βασίλης Δημητρακόπουλος, γιος του αντιδημάρχου Μελιγαλά, Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου και το άλλο ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης.

Νεκρός σε τροχαίο στην Καλαμάτα

Τροχαίο στην Καλαμάτα

Στη μικρή κοινωνία του Μελιγαλά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι’ αυτά τα δύο άτυχα παιδιά τα οποία ήταν αγαπητά και αθλητές στον Αθλητικό Σύλλογο του Μελιγαλά.

Στην επίσημη σελίδα του Α.Ο. Εθνικού Μελιγαλά αποχαιρετούν τα δυο άτυχα παιδιά οι φίλοι τους και οι προπονητές τους:

«Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας, δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα, κρίμα , κρίμα».

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος - Το βίντεο ντοκουμέντο και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος! Ο ανατριχιαστικός θάνατος του άτυχου οδηγού συγκλονίζει την Πάτρα. Συντετριμμένος ο πατέρας του, από το νέο χτύπημα της μοίρας! Επίσης, ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς 47χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ, που οδηγούσε στην περιοχή των Συχαινών, με συνέπεια να πεθάνει.

Ο 33χρονος Νίκος Τσιάκαλος ήταν ο οδηγός της μηχανής που έχασε τη ζωή του όταν το όχημα καρφώθηκε μέσα σε κατάστημα με πλακάκια στην οδό Ακρωτηρίου στις 03.00 το πρωί.

Ο άτυχος 33χρονος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Πάτρα όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και κατέληξε σπάζοντας τη τζαμαρία μέσα στο κατάστημα. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο ήταν δυστυχώς ήδη νεκρός, με τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, να μην αποδίδουν.

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Η μοίρα χτύπησε σκληρά τον πατέρα του 33χρονου, Σπύρο Τσιάκαλο. Ο εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου που ακρωτηριάστηκε όταν εξεράγη χειροβομβίδα στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας τον Οκτώβριο του 2017, θρηνεί σήμερα τον 33χρονο γιό του Νίκο που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στην οδό Ακρωτηρίου.

Ο Σπύρος Τσάκαλος έχασε το αριστερό του χέρι ολοσχερώς από τον καρπό και κάτω, όταν στις 17 Οκτωβρίου του 2017, εξερράγη στα χέρια του χειροβομβίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τύπου Μ131, η οποία βρισκόταν σε κιβώτιο στο απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, εντός της χωματερής Ξερόλακας Πατρών, σε διατεταγμένη υπηρεσία απομάκρυνσης επικίνδυνου κατασχεμένου από δεκαετίας υλικού από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της οδού Μαιζώνος Πατρών.

Με ανακοίνωσή του “Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του Νίκου Τσιάκαλου γιού του εργαζόμενου στο Δήμο Σπυρίδωνα Τσιάκαλου. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του άτυχου νέου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share