Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Καίει καρδιές» η Ματίνα Παγώνη: «Εμβολιάστηκα για εσένα!» - Ποια είναι η Παθολόγος-Λοιμοξιολόγος και η απόφαση να μην κάνει παιδιά

Θαυμαστής έκανε το εμβόλιο για χάρη της

25 Μαΐου 2021 12:47
«Καίει καρδιές» η Ματίνα Παγώνη: «Εμβολιάστηκα για εσένα!» - Ποια είναι η Παθολόγος-Λοιμοξιολόγος και η απόφαση να μην κάνει παιδιά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θαυμαστής της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και της το αφιέρωσε. Ένας κύριος πήγε να κάνει το εμβόλιο εκφράζοντας, με ένα χαρτί, τον έρωτα που τρέφει για το πρόσωπο της κας Παγώνη.

Ο εν λόγω άνδρας κρατούσε, ειδικότερα, ένα χαρτί που έγραφε: «Κυρία Παγώνη. Εμβολιάστηκα για σένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σου». Το μήνυμά του συνοδευόταν από… τρεις καρδούλες, ενώ στο αριστερό του χέρι κρατούσε ακόμη μία καρδιά.

Παράλληλα, μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής, που ήταν η απώλεια της μητέρας της, τονίζοντας μάλιστα ότι έγινε από ιατρικό λάθος.

Ματίνα Παγώνη: Ποια είναι η Παθολόγος-Λοιμοξιολόγος και η απόφαση να μην κάνει παιδιά

H Παθολόγος και Λοιμοξιολόγος Ματίνα Παγώνη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια στο Άργος, την απόφαση να ασχοληθεί με την ιατρική και ανέφερε το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Η κυρία Παγώνη τόνισε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη: «Εκτός από την ιατρική ασχολιόμουν με τα συνδικαλιστικά. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό δεν έχουν προσωπική ζωή και όποιος πει ότι έχει είναι ψέμα… Εγώ είμαι παντρεμένη. Στη θητεία μου ως γιατρός έχω περάσει από τρία νοσοκομεία. Ήθελα από μικρή να γίνω γιατρός…»!

Και τόνισε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άργος, είμαι μοναχοπαίδι και λίγο καλομαθημένη. Ήμουν καλή μαθήτρια πάντα και μου έκαναν όλα τα χατίρια. Μεγάλωσα άνετα, δε μου έλειπε τίποτα για αυτό ίσως και ήμουν κακομαθημένη.

Ματίνα Παγώνη

Εγώ έδωσα εδώ, μπήκα στην κτηνιατρική, δε μου άρεσε και έφυγα έξω… Επέλεξα την παθολογία γιατί ασχολείσαι σχεδόν με όλες τις άλλες ειδικότητες. Αν δε ξέρεις παθολογία δε μπορείς να μάθεις καμία άλλη ειδικότητα… Το κόστος του φόρτου εργασίας σε συνδυασμό με την ενασχόληση με τον συνδικαλισμό είναι μεγάλο…»!

Και πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη: «Ο σύζυγος είναι γιατρός και δεν παραπονιέται γιατί γνωρίζει πως είναι να είσαι γιατρός. Είναι παθολόγος. Τα ιατρικά δεν τα συζητάμε ποτέ. Τώρα με την πανδημία λέμε κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Γνωριστήκαμε στη Λήμνο που έκανα το αγροτικό μου, πέρασε κάποιο διάστημα, μετά ήρθαμε στην Αθήνα και παντρευτήκαμε»!

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά: «Δεν έχω παιδιά. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί να πω ψέματα;

Είχα σκεφτεί ότι όταν κάνεις ένα παιδί να αφοσιωθείς σε αυτό και δεν είναι εύκολο να δουλεύεις δέκα ώρες και να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το μεγαλώσουν οι παππούδες ή κάποιος άλλος. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ μπορεί να είναι και λάθος…»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share