Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάρος: Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς μέσα στο τμήμα

Πολίτης κατέγραψε με το κινητό του το περιστατικό

25 Μαΐου 2021 12:33
paros-roma-ksylokopisan-astynomikous-mesa-sto-astynomiko-tmima
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία πολίτη, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 24 Μαΐου, σε ομάδα Ρομά που είχε κατασκηνώσει αυθαίρετα σε πάρκινγκ σε γνωστή περιοχή της Παροικίας.

Μετά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων στο Αστυνομικό Τμήμα. Μετά τις προσαγωγές, κάποιοι ομόφυλοι των προσαχθέντων, συγκεντρώθηκαν έξω από το Α.Τ. και υπήρξαν έντονες από πλευράς τους διαμαρτυρίες, διαπληκτισμοί και δημιουργήθηκε ένταση.

Φώναζαν και έβριζαν τους υπηρετούντες, ενώ δεν δίστασαν να χειροδικήσουν σε βάρος των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Την επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα που σημειώθηκε χθες κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο πολίτης. Νωρίτερα ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν σε εξέλιξη για την εισβολή των αθιγγάνων στο Αστυνομικό Τμήμα και την επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών, μετά την άφιξή τους στο νησί.

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος

Αν και ο Δήμαρχος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να διακοπεί η συνεδρίαση, και να μεταβούν όλοι μαζί επιτόπου ωστόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αρνήθηκαν ενώ δήλωσαν «πολίτες και όχι όργανα της τάξης», και ζήτησαν από το Δήμαρχο να απευθυνθεί στο Λιμενικό Τμήμα του νησιού για την αποκατάσταση της τάξης.

Ξέφυγαν... στη Λάρισα - Ο ένας οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι, ο άλλος οδηγούσε επί μισή ώρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας όταν μετά από αλκοτέστ, διαπίστωσαν πως ένας 37χρονος Αθηναίος οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ σε τέτοια ποσότητα που «τερμάτισε» στην κυριολεξία τη συσκευή μέτρησης.

O 37χρόνος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, αποδείχθηκε «γερό ποτήρι» καθώς φαινομενικά έδειχνε σε «καλή κατάσταση», αλλά «κατάφερε» να τερματίσει την ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης -σπάνια περίπτωση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τροχονόμων -που κατέγραψε ποσοστό 2,75 mg/lt όσο και η μέγιστη τεχνικά (έως 3 mg/lt) δυνατότητα της νέας ψηφιακής συσκευής να μετρήσει τη μέθη ενός οδηγού.

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας

Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα του έχει αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης διάσταση που προκάλεσε τη «μήνιν» του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας που του επέβαλε χθες Δευτέρα, συνολική ποινή φυλάκισης 29 μήνες (με τριετή αναστολή), χρηματικό πρόστιμο, εκ νέου αφαίρεση του διπλώματος αλλά και των πινακίδων του Ι.Χ.

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για χιλιόμετρα

Το φόβο των διερχόμενων οδηγών σκόρπισε την Κυριακή τα μεσάνυχτα ένα επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου για άγνωστους λόγους εισήλθε, από την παράκαμψη της Φαρκαδόνας, στο ύψος του λόφου του Προφήτη Ηλία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Σύμφωνα με την "ΚΡΗΝΗ LIVE" ο οδηγός για άγνωστους λόγους αντί να οδηγηθεί στο δεύτερο κόμβο, εισήλθε από το εκείνο της εισόδου της Φαρκαδόνας στο αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα συνέχισε την πορεία του για δεκάδες χιλιόμετρα προκαλώντας το πανικό στους οδηγούς που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα τους, με κατεύθυνση από Λάρισα προς Τρίκαλα.

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για χιλιόμετρα

Αν και οι οδηγοί προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον οδηγό για την λάθος κατεύθυνση που είχε λάβει, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μιας και ο οδηγός συνέχιζε την πορεία του, συνεχίζοντας και μετά το Κουτσόχερο την ίδια πορεία. Στη συνέχεια, έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος μιας και το αυτοκίνητο συνέχιζε την πορεία που είχε λάβει από την Φαρκαδόνα μέχρι και την Λάρισα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share