Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεθυσμένος πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να πάρει το όπλο του εύζωνα

Απίστευτο περιστατικό

25 Μαΐου 2021 10:54
methysmenos-prwin-oykas-oplo-eyzwnas
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Ηρώδου Αττικού, στον καλύτερα φυλασσόμενο δρόμο της Αθήνας όπου βρίσκονται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου. Πρωταγωνιστές ένας εύζωνας και ένας πρώην ΟΥΚας.

Όλα έγιναν όταν ο άνδρας, που αποδείχθηκε πως παλιότερα ήταν μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, προσπάθησε να αρπάξει το όπλο του εύζωνα! Ο στρατιώτης δεν άφησε, φυσικά το όπλο του, και ακολούθησε πάλη σώμα με σώμα.

Μεθυσμένος πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να πάρει το όπλο του εύζωνα

Ο εύζωνας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον πρώην ΟΥΚα, κάλεσε σε βοήθεια και αστυνομικοί που είχαν βάρδια στην περιοχή έσπευσαν και συνέλαβαν τον (μεθυσμένο όπως αποδείχθηκε) πρώην στρατιωτικό.

Επιπλέον, δείτε το ηλικιωμένο ζευγάρι που έγινε viral επειδή στέκεται μπροστά στον Εύζωνα εγγονό για να τον καμαρώσει.

Ο Εύζωνας του καύσωνα...μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις!

Δύσκολη η κατάσταση εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών για όλους τους πολίτες. Δύσκολο και το να παραμένουν όρθιοι οι εύζωνες μπροστά από τη Βουλή. Με 42 βαθμούς Κελσίου φαίνεται πως δυσκολεύθηκαν πολύ να τελειώσουν την σκοπιά τους.

Μπορεί ο Αντίνοος να έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά οι Εύζωνες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δίνουν μια σκληρή μάχη για να τελειώσουν την σκοπιά τους..

Το κύμα καύσωνα επιμένει στη χώρα και το θερμόμετρο χτυπά κόκκινο σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα ταλαιπωρεί τους πολίτες που αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας και να προτιμούν τους δροσερούς κλειστούς χώρους.

Εύζωνας καύσωνας

Εύζωνας καύσωνας

Εύζωνας καύσωνας

Δύσκολη είναι η κατάσταση και για τους εύζωνες μπροστά από τη Βουλή που αναγκάζονται να παραμένουν όρθιοι σε συνθήκες καύσωνα.

Σοκαριστικό: Θερμικό αποτύπωμα της Αθήνας φτάνει τους 70 βαθμούς!

Καύσωνας Αθήνα

Ο καύσωνας χτες έφτασε το αποκορύφωμά του και το θερμικό αποτύπωμα του χάρτη της Αθήνας λέει την ιστορία καλύτερα, καθώς η θερμική ενέργεια που καταγράφηκε, άγγιξε ακόμα και τους 70 βαθμούς Κελσίου!

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, το θερμικό φορτίο στην Πλατεία Συντάγματος και την Πλατεία Ομονοίας καταγράφει η εναέρια λήψη με χρήση θερμικής κάμερας.

Το ανοιχτό πορτοκαλί στις φωτογραφίες δείχνει θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 35 βαθμούς Κελσίου και το σκούρο πορτοκαλί τους 70!

Καύσωνας Αθήνα

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στην άσφαλτο, στα μάρμαρα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στα σημεία που υπάρχουν συγκεντρωμένα κλιματιστικά.
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share