Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στην Ποσειδώνος, λόγω έργων κλείνουν τον δρόμο - Τι κάνουμε στο μποτιλιάρισμα για να μην μας σπάσουν τα νεύρα

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Ποσειδώνος για ένα μήνα!

25 Μαΐου 2021 08:33
Χαμός στην Ποσειδώνος, λόγω έργων κλείνουν τον δρόμο - Τι κάνουμε στο μποτιλιάρισμα για να μην μας σπάσουν τα νεύρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χαμός θα επικρατήσει στην Ποσειδώνος λκαθώς λόγω έργων κλείνουν τον δρόμο! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των έργων Υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού όρμου (φάση Α’) που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Δήμους Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου επί της νέας Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της Λ. Συγγρού με την οδό Αεροπόρων (Δήμος Παλ. Φαλήρου), στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Αθήνα.

Παράλληλα, σήμερα πάμε ολοταχώς για μίνι καύσωνα, με τους μετεωρολόγους Σάκη Αρναούτογλου και Γιάννη Καλλιάνο να λένε μέχρι που θα φτάσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από σήμερα Τρίτη 25/05 και θα έχουν διάρκεια ενός μήνα. Κατά τη διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα γίνει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων εναλλάξ, στο δεξιό και αριστερό τμήμα.

Κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος

Η κυκλοφορία των οχημάτων και των λεωφορειακών γραμμών θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα (Λ. Συγγρού). Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Τι κάνουμε στο μποτιλιάρισμα για να μην μας σπάσουν τα νεύρα

Έχεις κολλήσει σε μποτιλιάρισμα. Το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις τις ταχύτητες από πρώτη σε νεκρά και από νεκρά σε πρώτη. Ιδού μερικές ιδέες για να περάσεις όσο γίνεται πιο εποικοδομητικά τον χρόνο σου

1. Άκου τη μουσική που σου αρέσει

Βάλε δυνατά τη μουσική που σου αρέσει και τραγούδα . Μία από τις απολαύσεις που έχεις όταν "κολλάες" στην κίνηση είναι να ακούς την αγαπημένη σου μουσική και να τραγουδάς με όλη σου την ψυχή.

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να μάθεις τους στίχους του καινούριου κομματιού από το αγαπημένο σου συγκρότημα, φτιάξε βίντεο κλιπ μέσα στο αμάξι, εκτονώσου!

Μουσική στο αυτοκίνητο για να περάσει η ώρα στο μποτιλιάρισμα της κίνησης

2. Πάρε για παρέα ένα ανάγνωσμα

Διάβασε κάποιο βιβλίο. Το μποτιλιάρισμα είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τα social media και να πιάσεις ένα βιβλίο που συνήθως λόγω των γρήγορων ρυθμών δεν προλαβαίνεις να ανοίξεις.

Ένα ωραίο βιβλίο μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος για να "σκοτώσει" κανείς τον χρόνο του.

3. Οργάνωσε την ημέρα σου

Οργάνωσε το πρόγραμμα της ημέρας σου. Φτιάξε μία λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα ψώνια για το σούπερ μάρκετ, τις δουλειές σου.

4. Τηλεφώνησε στους δικούς σου

Τηλεφώνησε σε κάποιον φίλο, στο μακρινό σου ξάδερφο, τη θεία που σε είχε καλέσει και δεν την πήρες ποτέ πίσω.

Έχεις άπλετο χρόνο να μιλήσεις, να μάθεις τι κάνουν. Εκμεταλλεύσου τον κενό χρόνο που δημιουργεί η κίνηση για να μείνεις σε επαφή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και έχετε χαθεί.

Ν αμιλήσεις με γνωστούς στο κινητό μέσα στο αυτοκίνητο εν ώρα κίνησης στο δρόμο

5. Ασκήσεις για το αμάξι

Οι πολλές ώρες στο γραφείο, η κακή στάση του σώματος και ο κακός ύπνος, μπορούν να μετατρέψουν μία απλή συνήθεια, όπως αυτή της οδήγησης, σε μία ενοχλητική εμπειρία.

Άδραξε την ευκαιρία για να τεντωθείς, βάλε στο πρόγραμμα ασκήσεις για τους καρπούς και τους αστραγάλους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share