Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Αντεπίθεση από τον 22χρονο - «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βίτσιο με τις ωραίες κοπέλες»! Νέο βίντεο που τον «καίει»

Πλήρη άρνηση της απόπειρας βιασμού περιλαμβάνει του πόμνημα του 22χρονου

24 Μαΐου 2021 13:45
Νέα Σμύρνη: Αντεπίθεση από τον 22χρονο - «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βίτσιο με τις ωραίες κοπέλες»! Νέο βίντεο που τον «καίει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση περνάει ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη, που του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο υπόμνημα που κατέθεσε στους αστυνομικούς, μετά την κλήση του εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης της κακουργηματικής αυτής πράξης, ο νεαρός υποστηρίζει ότι ο δράστης που εμφανίζεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει μεγαλύτερο κεφάλι από αυτόν.

Αναφερόμενος, δε, στις υπόλοιπες πλημμεληματικές πράξεις που του αποδίδονται, για τις οποίες θα δικαστεί στις 8 Ιουλίου από το Μονομελές Αυτόφωρο, τις αρνείται όλες, πλην της τελευταίας στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, ισχυρίζεται πως αυτό που φαίνεται ως το μόριό του «είναι ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού» και πως «απλώς ακολούθησα την κοπέλα από απόσταση, επί 400 μέτρα, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγα».

Γι’ αυτό το γεγονός, όπως λέει, «οι γονείς μου έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγο, προκειμένου να διερευνηθεί γιατί πήρα από πίσω αυτή την κοπέλα». Για την επίθεση στην 22χρονη στις 6 Αυγούστου του 2020, που αποκάλυψε η «R», για την οποία επίσης υπάρχει σχετικό βίντεο, ισχυρίζεται πως ο δράστης που απεικονίζεται σε αυτό να επιτίθεται στην κοπέλα κατεβάζοντάς της το σορτς «είναι πολύ πιο “κεφάλας” σε σχέση με εμένα» και πως «φαίνεται ο δράστης να έχει γένια ή φαβορίτες, ενώ εγώ δεν είχα γένια ή φαβορίτες, ούτε έχω.

22χρονος Νέα Σμύρνη

Περαιτέρω, όσον αφορά τα άσπρα παπούτσια, από αυτά δεν μπορεί να συναχθεί συμπέρασμα. Όλοι οι νέοι έχουν διάφορα χρώματα παπουτσιών, μεταξύ των οποίων και άσπρα…».

Αναφερόμενος στα κομποσκοίνια που φορούσε στο χέρι του, λέει πως «μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοράει κάτι, ειδικά οι νεαροί. Στο βίντεο φαίνεται μία μόνο γραμμή στο χέρι, άρα πραγματικά κάτι έχει, αλλά δεν μπορεί να διακρίνει κανείς αν είναι κομποσκοίνι…

Δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ εκείνος που απεικονίζεται στο επίμαχο, χαμηλής ανάλυσης, ασπρόμαυρο βίντεο, καθώς η αναγνώριση που έγινε από την παθούσα δεν είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, τόσο με τον τρόπο που έγινε όσο και με την περιγραφή μου».

«Νόμιζε πως το είδε»

Ο 22χρονος διαψεύδει επίσης ότι παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως έχει ένα «βίτσιο» και διαμαρτύρεται για τον διασυρμό του από τα Μέσα.

«Έχει ακουστεί σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ότι τάχα δήλωσα ότι έχω “βίτσιο” με τις ωραίες γυναίκες και θέλω να τις παίρνω από πίσω, ενώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία. Έχει ακουστεί ακόμη ότι ομολόγησα τις πράξεις μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Βρίζουν εμένα στο Facebook, τον αδελφό μου, τον ξάδερφό μου, που έχει παρόμοιο όνομα, τον δικηγόρο μου και όλους όσους νομίζουν ότι εμπλέκονται με εμένα. Έχω δεχθεί πάνω από 2.500 εξυβριστικά και απειλητικά της ζωής μου μηνύματα, μέχρι να καταφέρω να κλείσω προσωρινά τον λογαριασμό μου.»

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο - Τι δείχνει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας

Νέα Σμύρνη: Ακόμη ένα βίντεο, μετά από εκείνο της Νέας Σμύρνης που προκάλεσε σάλο και άνοιξε τον κύκλο των καταγγελιών εις βάρος του 22χρονου, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Σε αυτό είναι αποτυπωμένη η επίθεση που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, κάνει ο ίδιος σε μια 22χρονη κοπέλα από τον Νέο Κόσμο, τον Αύγουστο του 2020, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί να έχει, στην προκειμένη περίπτωση, ως διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απόπειρας βιασμού.

Τι δείχνει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας με τον 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να φτάνει στην εξώπορτα του σπιτιού της και να βάζει τα κλειδιά για να ανοίξει. Την ίδια στιγμή, από τη γωνία, εμφανίζεται ένα νεαρό άτομο που κατευθύνεται με κανονικό βηματισμό προς το μέρος της.

Μόλις φτάνει ακριβώς πίσω της, σταματά απότομα και με πολύ γρήγορες κινήσεις επιχειρεί να της κατεβάσει το σορτσάκι. Στη συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό και της κλείνει το στόμα, ενώ προσπαθεί να τη σπρώξει προς το εσωτερικό του σπιτιού.

Το περιστατικό, που έχει καταγραφεί στις 12:40, στις 6 Αυγούστου του 2020, έχει διάρκεια μόλις μερικών δευτερολέπτων. Ωστόσο, οι στιγμές αγωνίας που έζησε η 22χρονη από την επίθεση έχουν αποτυπωθεί ευκρινώς και με σαφήνεια στο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Λίγο μετά τις βίαιες κινήσεις εναντίον της, η κοπέλα αντιστέκεται και πάνω στην πάλη καταφέρνει να του βγάλει τη μάσκα, με τον νεαρό, προφανώς τρομαγμένο επειδή αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, να τρέπεται σε φυγή.

Αμέσως μετά το συμβάν, και χωρίς καμία χρονοτριβή, κατατέθηκε η σχετική καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τη νεαρή γυναίκα στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν την προηγούμενη Πέμπτη, μετά την καταγγελία της 25χρονης, που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα το γνωστό πλέον βίντεο, το οποίο δείχνει τον φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να την ακολουθεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του σε κοινή θέα, με τον δικηγόρο του 22χρονου ωστόσο να αναιρεί τα λεγόμενά της λέγοντας πως πρόκειται για το δαχτυλό του.

Η κοπέλα που είχε δεχθεί την επίθεση τον περασμένο Αύγουστο στον Νέο Κόσμο, μόλις δημοσιοποιήθηκε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη που έδειχνε τον 22χρονο, αναγνώρισε στο πρόσωπό του εκείνον που είχε επιτεθεί και στην ίδια. Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και το κατέθεσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share