Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία στα Τρίκαλα και την Φθιώτιδα

Θρήνος!

23 Μαΐου 2021 20:27
Απίστευτη τραγωδία στα Τρίκαλα και την Φθιώτιδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός στο σπίτι του σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας, βρέθηκε 42χρονος το βράδυ του Σαββάτου (22/5). Επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής, τον αναζήτησε ο αδερφός του ο οποίος και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Επειδή μέλη της οικογένειάς του είχαν αρρωστήσει από κορωνοϊό, ο 42χρονος αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο περιστατικό.

Παραδόθηκε αργότερα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου βεβαιώθηκε ο θάνατός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό. Δυστυχώς όμως ο 69χρονος πατέρας του, που νοσεί από τον επικίνδυνο ιό, χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο και να διασωληνωθεί εξαιτίας των επιπλοκών, ενώ ένα ακόμη μέλος της οικογένειας νοσηλεύεται στην Κλινική Covid.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το ΑΤ Στυλίδας που παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή. Θρήνος επικρατεί και στη Ναυπακτία νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 61χρονος που αγνοούνταν από την Τρίτη.

Απίστευτη τραγωδία στα Τρίκαλα και την Φθιώτιδα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο - Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr φορτηγό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. επιβατικό στα Τρίκαλα. Από τη σύγκρουση διαλύθηκε η αριστερή πλευρά του Ι.Χ. και ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ η συνοδηγός. Η Τροχαία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share