Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός στην Πάτρα: Ασθενής σε κατάσταση αμόκ χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του στο νοσοκομείο

Ο ασθενής επιχειρούσε να χτυπήσει και τους αστυνομικούς

22 Μαΐου 2021 16:06
Πανικός στην Πάτρα: Ασθενής σε κατάσταση αμόκ χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός στην Πάτρα: Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, καθώς ένας 38χρονος, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά, όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ο ασθενής - ο οποίος αργότερα αποδείχτηκε πως λαμβάνει μέρος σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ -, βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε κατά των ανδρών της ασφάλειας του νοσοκομείου, όταν αυτοί προσπάθησαν να τον περιορίσουν μετά από επιθετική συμπεριφορά που είχε επιδείξει.

Όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε πανικός στον χώρο και αμέσως, κλήθηκε η Αστυνομία. Ωστόσο, μόλις κατέφθασαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛΑΣ, έγιναν και αυτοί αποδέκτες βίαιης επίθεσης από τον 38χρονο, ο οποίος αρνούμενος τη σύλληψή του, επιχειρούσε να χτυπήσει τους αστυνομικούς.

Μετά από αρκετή προσπάθεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον περιορίσουν και να τον συλλάβουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι μια 63χρονη γυναίκα από τη Λαμία χτύπησε ηλικιωμένη και την έριξε σε χαντάκι δίπλα σε νεκροταφείο.

Πάτρα:  Ασθενής σε κατάσταση αμόκ χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του στο νοσοκομείο

Πάτρα: Ο κλέφτης της μπουγάδας ξαναχτυπά - Ανέβηκε στο μπαλκόνι για παπούτσια

O ληστής της… μπουγάδας εμφανίστηκε ξανά και αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη δυσκολίας, και να προσπαθεί να βουτήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού ό,τι μπορούσαν να φτάσουν τα χέρια του.

Γύρισε να πάρει τα… παπούτσια

Στο νέο βίντεο τον βλέπουμε να σκαρφαλώνει στο διπλανό σκέπαστρο και αρχικά να κάνει… ασκήσεις ισορροπίας, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει τις κινήσεις του. Με τα πολλά, καταφέρνει να πιαστεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού και εστιάζει σε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Καταφέρνει να πιάσει το αριστερό αλλά μετά από επεξεργασία λίγων δευτερολέπτων, αποφασίζει όπως φαίνεται πως αυτό που του χρειάζεται είναι το διπλανό. Το δεξί. Έτσι αφήνει αυτό που κρατούσε στην παπουτσοθήκη και αφού βάζει τα δυνατά του, περνώντας μάλιστα κάποια στιγμή και το ένα του πόδι πάνω από τα κάγκελα, το πιάνει στα χέρια του.

Αμέσως μετά, με το ένα παπούτσι στα χέρια αρχίζει να κατεβαίνει και να απομακρύνεται.

Έκλεψε... την μπουγάδα και έφυγε!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, σε ένα σπίτι το οποίο είχαν διαρρήξει 5 φορές και μάλιστα η ιδιοκτήτρια αναγκάστηκε να βάλει κάμερα στην αυλή της. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ο ληστής είναι τοξικομανής. Όπως καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας, την τελευταία φορά η οποία ήταν η 6η, μπήκε στην αυλή ένας άνδρας, ο οποίος μοιάζει και λίγο να παραπατάει και έκλεψε… την μπουγάδα!

Αφού δεν βρήκε κάτι άλλο να κλέψει, αποφάσισε να πάρει τα απλωμένα ρούχα. Οι άνθρωποι βρήκαν μόνο ένα μπουφάν και μια μπλούζα, αφού τους είχαν κλέψει τα υπόλοιπα. Μάλιστα, σε προηγούμενη κλοπή, από το ίδιο σπίτι είχαν πάρει τον καναρίνι που ήταν στην αυλή και άφησαν μόνο το κλουβί.

Λίγο αργότερα ο άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο και τον συνέλαβαν. «Αν ήμουν μόνη μου με δύο ανήλικα παιδιά, τι θα είχε συμβεί; Προχθές βγήκε από τη φυλακή και χθες έκανε το ίδιο πράγμα. Κάνουμε έκκληση, κάτι πρέπει να γίνει», ανέφερε η ιδιοκτήτρια τονίζοντας πως στην περιοχή γίνονται συνεχώς κλοπές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share