Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΗΣΑΠ: Κλειστοί οι σταθμοί Νερατζιώτισσα και Ειρήνη από τις 17:30

Λόγω τελικού Κυπέλλου

22 Μαΐου 2021 15:47
ΗΣΑΠ: Κλειστοί οι σταθμοί Νερατζιώτισσα και Ειρήνη από τις 17:30
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΗΣΑΠ: Εκτός λειτουργίας θα τεθούν από τις 17:30 οι σταθμοί Νερατζιώτισσα και Ειρήνη του ΗΣΑΠ, έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Η απόφαση της αστυνομίας ελήφθη λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθή στο ΟΑΚΑ. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. Παράλληλα δείτε τι έκανε στο πρωτάθλημα της τελευταίας αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2021: Ώρα... τίτλου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στην Ελλάδα, καθώς απόψε στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες διεκδικούν το 29ο τρόπαιο της ιστορίας τους, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φτάσουν στην κατάκτησή του για τέταρτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Ο Πέντρο Μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά».

ΗΣΑΠ: Κλειστοί οι σταθμοί Νερατζιώτισσα και Ειρήνη από τις 17:30 λόγω κυπέλλου

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα - Απόφαση για απαγόρευση συναθροίσεων

Στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης - Η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συναθροίσεις

Μάλιστα ορισμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν ήδη έξω από τον Σύνδεσμο του συλλόγου στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κίνδυνος για απρόοπτα και να κάνει την ΕΛ.ΑΣ. να πάρει αποφάσεις αναφορικά με τις συναθροίσεις.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr πέντε πούλμαν με 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ στο καθένα με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν αιφνιδιαστικά τα διόδια Αφιδνών το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ οι Αρχές σταμάτησαν και άλλα πούλμαν που επιχείρησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν δόθηκαν εισιτήρια παρά μόνο ελάχιστες προσκλήσεις για τις ανάγκες των δύο ΠΑΕ, ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος έντασης εκτός γηπέδου αν βρεθούν στον ίδιο χώρο πολλοί οπαδοί των ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συναθροίσεις

Στην απόφαση να απαγορευτεί κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση από το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00 έως και την Κυριακή στις 6:00 τα ξημερώματα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΗΣΑΠ: Κλειστοί οι σταθμοί Νερατζιώτισσα και Ειρήνη από τις 17:30 εξαιτίας του Κυπέλλου Ελλάδος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).

Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share