Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: "Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος"

Συγκινεί η εξομολόγησή της

22 Μαΐου 2021 15:33
Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ματίνα Παγώνη: Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής, που ήταν η απώλεια της μητέρας της, τονίζοντας μάλιστα ότι έγινε από ιατρικό λάθος.

«Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι», είπε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τον σύζυγό της, αναφέροντας ότι «είμαστε μαζί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Είναι γιατρό, ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε».

Όσον αφορά τη μητρότητα κι αν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδί δήλωσε τα εξής: «Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία.

Δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη». Μάλιστα πρόσφατα η Ματίνα Παγώνη είχε αναφέρει ότι: «Το 35% από όσους μπαίνουν σε ΜΕΘ δεν τα καταφέρνει».

Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: 'Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος'

Ματίνα Παγώνη: Μέχρι πότε θα φοράμε μάσκες

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στο θέμα και μάλιστα ήταν η πρώτη που έδωσε και συγκεκριμένη ημερομηνία. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε πώς πιθανότατα να βγάλουμε τις μάσκες μετά τις 20 Σεπτεμβρίου ανάλογα με τα δεδομένα των εμβολιασμών. Όπως εξήγησε, στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουμε φτάσει στο 75% των εμβολιασμών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share