Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Χίο: Γυναίκα έριξε χημικό σε άνδρα - Νοσηλεύεται με εγκαύματα σε όλο του το σώμα

Θρίλερ

20 Μαΐου 2021 19:57
Συναγερμός στη Χίο: Γυναίκα έριξε χημικό σε άνδρα - Νοσηλεύεται με εγκαύματα σε όλο του το σώμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Χίο, καθώς μια γυναίκα έριξε χημικό πάνω σε έναν άνδρα.

Ο άνδρας νοσηλεύεται με εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του από τα οποία το ένα πολύ σοβαρό στο μάτι. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (20/5) και ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου. Τα εγκαύματα προκλήθηκαν από χημικό σε υγρή μορφή, το οποίο του έριξε γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα η γυναίκα αυτή είχε προβεί σε εμπρησμό του δικύκλου του ίδιου άνδρα.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το συμβάν ενώ πληροφορίες από το Νοσοκομείο Χίου λένε ότι οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του εγκαυματία.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτή την ουσία έριξε ο δράστης στην έγκυο - Κοντά στο να τον βρει η Αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στην φόρα σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, με την Αστυνομία να ετοιμάζεται να βρει τον δράστη, αναζητώντας και το παρελθόν της εγκύου.

Σχετικά με το ποια ήταν η ουσία, φαίνεται πως επρόκειται για πανί εμποτισμένο με χλωρίνη. Σύμφωνα με τον Alpha, από τις αναλύσεις προέκυψε αυτό το συμπέρασμα.

Η νεαρή πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» το επόμενο διάστημα. Οι αστυνομικοί θα της πάρουν κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πολλές απορίες όπως το πώς βρέθηκε σε μία τόσο ερημική περιοχή σε ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, αναζητούν τον άνδρα με τον οποίο είχε συλληφθεί μαζί στο παρελθόν. Τον κύκλο επαφών, πιθανές προσωπικές αντιπαραθέσεις, τον λόγο που βρισκόταν τέτοια προχωρημένη ώρα σε απομονωμένη περιοχή στα Τουρκοβούνια, αλλά και την πιθανότητα απρόσμενης «τυχαίας» συνάντησης εξέταζαν τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., επιχειρώντας να εντοπίσουν τον δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της 25χρονης κοπέλας στην Κυψέλη, με τον δράστη να φαίνεται γνωστός της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share