Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 66χρονος που ασελγούσε σε ανήλικους και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο άνδρας

19 Μαΐου 2021 15:41
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 66χρονος που ασελγούσε σε ανήλικους και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνολική κάθειρξη 32 ετών (από τα οποία εκτιτέα είναι τα 20) και χρηματική ποινή 90.000 ευρώ, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 66χρονο, που έβρισκε ανήλικα αγόρια και ασελγούσε εις βάρος τους, έναντι αμοιβής και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Στην κατοχή του οι διωκτικές αρχές βρήκαν πρωτοφανή σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 66χρομος, παλαιότερα οικονομικός διευθυντής σε επιχείρηση και δάσκαλος του τένις, εμφανίστηκε αμετανόητος και υπερασπίστηκε τις πράξεις του, αφήνοντας εμβρόντητους δικαστές και ενόρκους. Στη φυλακή οδηγήθηκε και ο 62χρονος ταξιτζής που ασελγούσε σε ανήλικες στη Ρόδο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018 στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία περιελάμβανε 13 υποθέσεις ασέλγειας αγοριών, ηλικίας 10 έως 15 ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων Ρομά. Φέρεται δε να προσέγγιζε τα θύματά του χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» άλλο ανήλικο αγόρι.

Οι σεξουαλικές πράξεις τις οποίες και βιντεοσκοπούσε τελέστηκαν στο σπίτι του, στις 40 Εκκλησίες. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και σε σχέση με το πρωτόδικο δικαστήριο μείωσε την ποινή του (από συνολική κάθειρξη άνω των 70 ετών), επειδή ορισμένες περιπτώσεις ασέλγειας αντιμετωπίστηκαν στην πλημμεληματική τους μορφή.

Καταδικάστηκε ο 66χρονος που ασελγούσε σε ανήλικους και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κατηγορείται για βιασμό της 21χρονης υπαλλήλου του

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, με ιδιοκτήτη βενζινάδικου να κατηγορείται για τον βιασμό νεαρής υπαλλήλου του. Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για βιασμό και για απειλή ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην 1η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κατηγορείται για βιασμό της 21χρονης υπαλλήλου του

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από καταγγελία της νεαρής κοπέλας

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία της νεαρής κοπέλας η οποία φέρεται ότι εργαζόταν στο ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης. Κατήγγειλε πως ο 30χρονος τη βίασε ενώ, στη συνέχεια, την απείλησε λέγοντας ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία θα την εξαφανίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share