Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στου Ψυρρή: Επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη (Video)

Eπιχείρηση εκκένωσης κατάληψης του θεάτρου «Εμπρός»

19 Μαΐου 2021 08:09
Συναγερμός στου Ψυρρή: Επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ στου Ψυρρή, στο κτίριο του παλιού θεάτρου «Εμπρός». Το ιστορικό κτίριο, σύμφωνα με το OPEN, υπάρχει από το 1933 και τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία 10 χρόνια. Πέρασε στα χέρια του Δημοσίου και το Δημόσιο ζήτησε να εκκενωθεί. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό είχε μετατραπεί και σε αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, υπήρξαν και παράπονα από κατοίκους της περιοχής. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει όλο το τετράγωνο και εισαγγελέας. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν μέσα στο κτίριο υπήρχαν άνθρωποι.

Παράλληλα, ποικίλλουν το τελευταίο διάστημα τα στυγερά εγκλήματα στην Ελλάδα με πιο πρόσφατη τη μαζιόζικη επίθεση στη Μεταμόρφωση αλλά και την αιματηρή ληστεία στα Γλυκά Νερά με θύμα μια 20χρονη μητέρα.

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης με 40 κιλά κάνναβη

Δυο Έλληνες και ένας Βούλγαρος, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Τα τρία άτομα (δύο Έλληνες, ηλικίας 34 και 30 ετών και ένας 33χρονος Βούλγαρος) συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση των τριών κατηγορούμενων, όσον αφορά τη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης, εντοπίστηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση τους.

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στη Νέα Σμύρνη

Από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 35 κιλά και 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4 κιλά και 665 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 10.605 ευρώ και 2 αυτοκίνητα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share