Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Ξέφυγαν... στη Λάρισα - Ο ένας οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι, ο άλλος οδηγούσε επί μισή ώρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Κατ' εξακολούθηση οδηγoούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

18 Μαΐου 2021 14:06
larisa-odigos-methismenos-alkotest-anapodo-reuma-kykloforias

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας όταν μετά από αλκοτέστ, διαπίστωσαν πως ένας 37χρονος Αθηναίος οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ σε τέτοια ποσότητα που «τερμάτισε» στην κυριολεξία τη συσκευή μέτρησης.

O 37χρόνος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, αποδείχθηκε «γερό ποτήρι» καθώς φαινομενικά έδειχνε σε «καλή κατάσταση», αλλά «κατάφερε» να τερματίσει την ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης -σπάνια περίπτωση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τροχονόμων -που κατέγραψε ποσοστό 2,75 mg/lt όσο και η μέγιστη τεχνικά (έως 3 mg/lt) δυνατότητα της νέας ψηφιακής συσκευής να μετρήσει τη μέθη ενός οδηγού.

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας

Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα του έχει αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης διάσταση που προκάλεσε τη «μήνιν» του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας που του επέβαλε χθες Δευτέρα, συνολική ποινή φυλάκισης 29 μήνες (με τριετή αναστολή), χρηματικό πρόστιμο, εκ νέου αφαίρεση του διπλώματος αλλά και των πινακίδων του Ι.Χ.

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για χιλιόμετρα

Το φόβο των διερχόμενων οδηγών σκόρπισε την Κυριακή τα μεσάνυχτα ένα επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου για άγνωστους λόγους εισήλθε, από την παράκαμψη της Φαρκαδόνας, στο ύψος του λόφου του Προφήτη Ηλία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Σύμφωνα με την "ΚΡΗΝΗ LIVE" ο οδηγός για άγνωστους λόγους αντί να οδηγηθεί στο δεύτερο κόμβο, εισήλθε από το εκείνο της εισόδου της Φαρκαδόνας στο αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα συνέχισε την πορεία του για δεκάδες χιλιόμετρα προκαλώντας το πανικό στους οδηγούς που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα τους, με κατεύθυνση από Λάρισα προς Τρίκαλα.

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για χιλιόμετρα

Αν και οι οδηγοί προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον οδηγό για την λάθος κατεύθυνση που είχε λάβει, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μιας και ο οδηγός συνέχιζε την πορεία του, συνεχίζοντας και μετά το Κουτσόχερο την ίδια πορεία. Στη συνέχεια, έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος μιας και το αυτοκίνητο συνέχιζε την πορεία που είχε λάβει από την Φαρκαδόνα μέχρι και την Λάρισα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share