Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στον Εισαγγελέα ο 75χρονος που αυνανιζόταν έξω από Γυμνάσιο

Στο αυτόφωρο ο 24χρονος που κατηγορείται οτι ασέλγησε σε 16χρονη

18 Μαΐου 2021 08:32
Στον Εισαγγελέα ο 75χρονος που αυνανιζόταν έξω από Γυμνάσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό περιστατικό στο Άνω Λιόσια, εκεί όπου σε κοινή θέα αυνανιζόταν 75χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το 2ο Γυμνάσιο! Τον συνέλαβαν άνδρες της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από το σχολείο και κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο. Γείτονες τον εντόπισαν, κάποια στιγμή, να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ μαθητές τον παρακολουθούσαν έκπληκτοι και έντρομοι, καθώς δε γνώριζαν ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα του.

Για καλή τύχη όλων, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Γυμνάσιο, διερχόταν εκείνη την ώρα όχημα με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 75χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μόνιμο κάτοικο των Άνω Λιοσίων, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Προθυμοποιήθηκε να την πάει σπίτι της και ασέλγησε σε βάρος της

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς διερευνώντας καταγγελία μίας 16χρονης Ελληνίδας, σύμφωνα με την οποία, ξημερώματα Σαββάτου, σε περιοχή της Καλαμαριάς, ένας 24χρονος Αλβανός, με χρήση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η κοπέλα γυρνούσε πεζή στο σπίτι της, σταμάτησε ο δράστης με μηχανάκι μπροστά της και προθυμοποιήθηκε δήθεν να την πάει στο σπίτι της.

Εκείνη δέχτηκε και ανέβηκε στο μηχανάκι, όμως εκείνος αντί για το σπίτι της, την μετέφερε κοντά στο πρώην Νοσοκομείο «Παναγία», όπου ασέλγησε σε βάρος της. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share