Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Κάθε μέρα του κάνω παρέα στον τάφο του - Εκείνος νομίζω με βλέπει» (Video)

«Με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή - Μου είπε θα έρθει να με δει και την άλλη μέρα τον σκότωσαν»

17 Μαΐου 2021 14:06
Γιώργος Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Κάθε μέρα του κάνω παρέα στον τάφο του - Εκείνος νομίζω με βλέπει» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός στις 9 Απριλίου κάτω από το σπίτι του από το όπλο των εκτελεστών του.

Χθες Κυριακή 16 Μαΐου έγινε ένα μνημόσυνο για τις 40 μέρες στην Αθήνα και ένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Καλλίφυτο της Δράμας. Ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που βρήκε την οικογένεια τους, ενώ ζητάει να επικηρύξουν και αυτούς που σκότωσαν τον γιο της.

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου. Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του.

Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή» είπε στην κάμερα της εκπομπής TLive η μητέρα του Γιώργου.

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» είπε με σπαραγμό η μητέρα του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σπάραξε καρδιές η αδελφή του - «Δολοφόνοι γιατί μου τον φάγατε;»

Καρδιές σπάραξε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ, Λίτσα, για ακόμη μια φορά, με την ίδια να πραγματοποιεί μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Faccebook, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Την ώρα που οι συγχωριανοί του δημοσιογράφου εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι στη μνήμη του, η αδερφή του προσπάθησε να εκφράσει μέσα σε λίγες γραμμές τον πόνο που νιώθει που δεν μπορεί να μιλήσει στον αδερφό της σε μία τέτοια μέρα.

Γιώργος Καραίβάζ: Το μήνυμα της αδελφής του για τους δολοφόνους του

«Ψυχούλα μου αδερφούλη μου, σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά, σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο. Φέτος που να πάρω καρδιά μου πες μου.

Που να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”. Χρόνια σου πολλά χαρά μου, ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις» έγραψε στην ανάρτησή της η Λίτσα Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ ανάρτηση αδελφής

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share