Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο - Τι δείχνει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας

«Με πολύ γρήγορες κινήσεις επιχείρησε να μου κατεβάσει το σορτσάκι...»

17 Μαΐου 2021 11:43
Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο - Τι δείχνει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Ακόμη ένα βίντεο, μετά από εκείνο της Νέας Σμύρνης που προκάλεσε σάλο και άνοιξε τον κύκλο των καταγγελιών εις βάρος του 22χρονου, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Σε αυτό είναι αποτυπωμένη η επίθεση που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, κάνει ο ίδιος σε μια 22χρονη κοπέλα από τον Νέο Κόσμο, τον Αύγουστο του 2020, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί να έχει, στην προκειμένη περίπτωση, ως διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απόπειρας βιασμού.

Τι δείχνει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας με τον 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να φτάνει στην εξώπορτα του σπιτιού της και να βάζει τα κλειδιά για να ανοίξει. Την ίδια στιγμή, από τη γωνία, εμφανίζεται ένα νεαρό άτομο που κατευθύνεται με κανονικό βηματισμό προς το μέρος της.

Μόλις φτάνει ακριβώς πίσω της, σταματά απότομα και με πολύ γρήγορες κινήσεις επιχειρεί να της κατεβάσει το σορτσάκι. Στη συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό και της κλείνει το στόμα, ενώ προσπαθεί να τη σπρώξει προς το εσωτερικό του σπιτιού.

Το περιστατικό, που έχει καταγραφεί στις 12:40, στις 6 Αυγούστου του 2020, έχει διάρκεια μόλις μερικών δευτερολέπτων. Ωστόσο, οι στιγμές αγωνίας που έζησε η 22χρονη από την επίθεση έχουν αποτυπωθεί ευκρινώς και με σαφήνεια στο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Παρενόχληση 22χρονου Νέα Σμύρνη

Λίγο μετά τις βίαιες κινήσεις εναντίον της, η κοπέλα αντιστέκεται και πάνω στην πάλη καταφέρνει να του βγάλει τη μάσκα, με τον νεαρό, προφανώς τρομαγμένο επειδή αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, να τρέπεται σε φυγή.

Αμέσως μετά το συμβάν, και χωρίς καμία χρονοτριβή, κατατέθηκε η σχετική καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τη νεαρή γυναίκα στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν την προηγούμενη Πέμπτη, μετά την καταγγελία της 25χρονης, που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα το γνωστό πλέον βίντεο, το οποίο δείχνει τον φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να την ακολουθεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του σε κοινή θέα, με τον δικηγόρο του 22χρονου ωστόσο να αναιρεί τα λεγόμενά της λέγοντας πως πρόκειται για το δαχτυλό του.

Η κοπέλα που είχε δεχθεί την επίθεση τον περασμένο Αύγουστο στον Νέο Κόσμο, μόλις δημοσιοποιήθηκε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη που έδειχνε τον 22χρονο, αναγνώρισε στο πρόσωπό του εκείνον που είχε επιτεθεί και στην ίδια. Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και το κατέθεσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share