Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος βρήκε ηρωίνη που είχαν κρύψει στο ηχείο του αυτοκινήτου

Με τη βοήθεια του λαγωνικού Μπόμπερ

17 Μαΐου 2021 09:50
skylos-irwini-thessalniki-ixeio-amaksi

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 46 και 36 ετών, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και διακριτική επιτήρηση, εντοπίστηκε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του λιμανιού Θεσσαλονίκης προς επιβίβαση σε πλοίο. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με προορισμό τη Λήμνο.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 46χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε, στη δεξιά του τσέπη του παντελονιού του, μία πλαστική συσκευασία με κομμάτια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Μπόμπερ», έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε ηχείο στο χώρο αποσκευών, μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους 56 γραμμαρίων. Μέσα σε πλαστικό κουτί, βρέθηκε μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους ενός γραμμαρίου.

Σκύλος βρήκε την ηρωίνη που είχαν κρύψει στο ηχείο του αυτοκινήτου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που κάνει την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και το ηχείο του αυτοκινήτου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share