Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μεταμόρφωση: Η στιγμή της εκτέλεσης του 58χρονου - Το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές

Βίντεο ντοκουμέντο

16 Μαΐου 2021 13:55
Μεταμόρφωση: Η στιγμή της εκτέλεσης του 58χρονου - Το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/5) άγνωστοι δολοφόνησαν 58χρονο πρώην πυγμάχο έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση και η αστυνομία κάνει λόγο για συμβόλαιο θανάτου.

Το video ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA δείχνει τη στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση.

Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 22:30, όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από το μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Τότε, από το αντίθετο ρεύμα έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ένα άλλο μηχανάκι και ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, μια στο θώρακα και δυο στο κεφάλι. Οι θαμώνες και οι υπάλληλοι της καντίνας έντρομοι και σοκαρισμένοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί, ενώ οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά της περιοχής.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ για τη νέα ενέδρα θανάτου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του παρακάτω:

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές

Ο 58χρονος πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ, ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς το όνομα του είχε περιληφθεί και σε δικογραφία για προστασία καταστημάτων, ενώ σε βάρος του υπήρχε και καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την περίπτωση ενός πελάτη σε νυχτερινό κέντρο, ο οποίος είχε κάνει φασαρία στο κατάστημα και την επόμενη ημέρα ο ιδιοκτήτης του έστειλε τον 58χρόνο και ξυλοκόπησε τον πελάτη.

Οι Αρχές τον είχαν κατατάξει σε κυκλώματα στα βόρεια προάστια και κυρίως γύρω από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share