Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Εκάλη: Διάρρηξη μαμούθ σε βίλα επιχειρηματία με λεία πάνω από 150.000 ευρώ!

Που στρέφονται οι Αρχές

16 Μαΐου 2021 12:25
Θρίλερ στην Εκάλη: Διάρρηξη μαμούθ σε βίλα επιχειρηματία με λεία πάνω από 150.000 ευρώ!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Εκάλη: Θύμα διάρρηξης έπεσε γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο των κατασκευών αργά το βράδυ της Πέμπτης με τους δράστες να αρπάζουν πάνω από 150.000 ευρώ και όλα αυτά μόλις στις 10 το βράδυ. Ενώ, μια συμμορία που αποτελείται απο Αλβανούς και ελληνικής υπηκοότητας άτομα με «έδρα» τα δυτικά προάστια και πεδίο δράσης τη βορειοανατολική Αττική, κρύβεται πίσω απο τη δολοφονία της Καρολάιν το ξημέρωμα της 11ης Μαίου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι διαρρήκτες δεν σταμάτησαν ούτε στο σύστημα συναγερμού ούτε στην γκαραζόπορτα που είχε τοποθετήσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας στην Εκάλη, ο οποίος πίστευε ότι είχε θωρακίσει το σπίτι του από τις επιδρομές των κακοποιών. Με ευκολία ξήλωσαν το συναγερμό και ήδη είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την εισβολή τους στη μονοκατοικία. Αμέσως μετά κατάφεραν να παραβιάσουν ακόμα και την κλειδαριά στη γκαραζόπορτα της εισόδου.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής που πήγαν στο σημείο της διάρρηξης και έκαναν αυτοψία, οι δράστες πέρασαν στον ισόγειο χώρο του οικήματος αρχικά και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους για χρήματα και κοσμήματα.

Διάρρηξη μαμμούθ στην Εκάλη για γνωστό επιχιερηματία

Πράγματι βρήκαν πάνω από 120.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ άρπαξαν και κοσμήματα της οικογένειας που η αξία τους ξεπερνά τα 40.000 ευρώ.

Όπως είπαν οι ιδιοκτήτες είχαν λείψει για μόλις μία ώρα και όπως όλα δείχνουν αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι κακοποιοί που έδρασαν ακαριαία και ανενόχλητοι.

Το θύμα της διάρρηξης είναι πολύ γνωστός Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα στη χώρα μας καθώς είναι ιδιοκτήτης ομίλου που διοργανώνει εκδηλώσεις, συνέδρια και έχει συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share