Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι θύμα συκοφαντίας από πρόσωπα με ευτελή κίνητρα» (Video)

Όλα όσα υποστηρίζει για τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμών που τον βαραίνουν

16 Μαΐου 2021 09:58
Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι θύμα συκοφαντίας από πρόσωπα με ευτελή κίνητρα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θύμα» δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημα απολογίας του για τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμών που τον βαραίνουν.

Ο γνωστός ηθοποιός δίνει διαφορετική εκδοχή όχι μόνο για τις καταγγελίες για τις οποίες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά και γι’ αυτές που ήταν ποινικά αδιάφορες για τον εισαγγελέα.

Όπως ήταν αυτή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση και ποτέ δεν έγινε κάτι χωρίς την θέλησή της, ενώ το έμαθε και η σύζυγός του, όπως και άλλοι!

Όσον αφορά στις καταγγελίες που του αποδίδονται ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των αντέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια ελευθερία…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share