Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 13χρονης

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;

14 Μαΐου 2021 23:19
Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 13χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στην Κυψέλη, καθώς η 13χρονη Λάουρα Μ. έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις 12 Μαΐου, με το θρίλερ την ίδια ώρα να επικρατεί στο Αιγάλεω για τη 15χρονη.

Τα στοιχεία του κοριτσιού που αναζητείται

Η Λάουρα Μ. έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά-ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια ενώ φοράει ασπρόμαυρο φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση στην Κυψέλη

"Να δώσουν άμεσα πληροφορίες οι φίλες της": Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Ασημίνας

Για τέταρτη μέρα αγνοείται η 15χρονη Ασημίνα που εξαφανίστηκε στο Αιγάλεω, με την αγωνία της οικογένειας της να αυξάνεται.

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου Παιδιού, κ. Γιαννόπουλος κάνει έκκληση στα άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος να δώσουν άμεσα πληροφορίες.

«Το κορίτσι δεν έχει βρεθεί και ανησυχούμε πολύ. Πρέπει να δώσουν όλοι πληροφορίες στην Αστυνομία για να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι της», μας είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το κινητό της τηλέφωνο σε κάδο σκουπιδιών.

Η οικογένειά της παρακαλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τη 15χρονη

Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Συναγερμός για 15χρονη αγνοούμενη - Μυστήριο με το κινητό της που βρέθηκε πεταμένο (Video)

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Η αγωνία για την 15χρόνη Ασημίνα κορυφώνεται, με την εξαφάνισή της να έχει κινητοποιήσει πολίτες και την αστυνομία.

Οι γονείς της μετά την ανεύρεση του κινητού της στα σκουπίδια, είναι σε απόγνωση. Η 15χρονη Ασημίνα τελευταία φορά εθεάθη να κινείται στην περιοχή του Αιγάλεω. Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαΐου. Εδώ και 3 ημέρες είναι άγνωστο πού βρίσκεται και η αγωνία για την τύχη της χτυπάει «κόκκινο».

Την 15χρονη αναζητά η οικογένειά της που την περιμένει πως και πως, και μετά από αίτημα της οικογένειας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ανήλικης.

Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Η οικογένειά της παρακαλεί όποιος έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share