Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα Σμύρνη: Αδιανόητη υπεράσπιση του δικηγόρου του 22χρονου - «Ο αντίχειράς του έμοιαζε με μόριο»

Απίστευτοι ισχυρισμοί!

14 Μαΐου 2021 17:21
Νέα Σμύρνη: Αδιανόητη υπεράσπιση του δικηγόρου του 22χρονου - «Ο αντίχειράς του έμοιαζε με μόριο»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η δίκη του 22χρονου επίδοξου «δράκου» της Νέας Σμύρνης έφτασε στο σημείο να αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, με το δικηγόρο του να έχει έναν αδιανόητο ισχυρισμό, λέγοντας πως τα ακάλυπτα γεννητικά του όργανα, που απεικονίζονται στο βίντεο της κοπέλας, που πρώτη τον κατήγγειλε, είναι τελικά ο αντίχειράς του που... μοιάζει με αυτά.

Ο 22χρονος, που εκτός από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται κι από άλλες τρεις γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις, επρόκειτο να δικαστεί σήμερα (14/5) στο αυτόφωρο.

Ο δικηγόρος του Γιώργος Μυταλούλης, μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha εξέφρασε αυτούς του απίστευτους ισχυρισμούς.

Νέα Σμύρνη: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 22χρονου για το βίντεο

«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.

Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» είπε ο δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share