Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κρεμάστηκε μέσα στο μαγαζί του 43χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης

Τραγωδία στο Ηράκλειο!

14 Μαΐου 2021 15:52
Κρεμάστηκε μέσα στο μαγαζί του 43χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ στο Ηράκλειο με νεαρό άνδρα να βρίσκεται απαγχονισμένος

Σύμφωνα με το cretapost, τον αναζητούσαν για να πάει να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο και τον βρήκαν απαγχονισμένο στο μαγαζί του.

Το άψυχο σώμα του 43χρονου εντόπισε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής η μητέρα του που τον έψαχνε στο κατάστημα που διατηρούσε στην περιοχή παλιά ΚΑΤΕ Ηρακλείου.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απαγχονισμό ωστόσο στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής καθώς και αστυνομικοί του Α΄ΑΤ

Θλίψη στην Ορεστιάδα: Πέθανε 36χρονος από κορωνοϊό

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ορεστιάδα ο θάνατος 36χρονου που νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες με κορωνοϊό διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο άτυχος νεαρός από το χωριό Καστανιές, του δήμου Ορεστιάδας, οι οποίες βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο σε αυστηρό lockdown, είχε αρχικά μεταφερθεί με ήπια συμπτώματα σε θάλαμο Covid-19.

Ομως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου μετά το μεσημέρι χθες Πέμπτη εξέπνευσε, ανεβάζοντας σε τρεις τον θλιβερό απολογισμό των θανάτων από κορονoϊό στην περιοχή. Την Τρίτη, είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή επίσης στη ΜΕΘ του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, 59χρονος από χωριό της Ορεστιάδας και 78χρονη από την περιοχή του Διδυμοτείχου.

Θλίψη στην Ορεστιάδα

Οι πληροφορίες του evros-news αναφέρουν ότι και άλλα μέλη της οικογενείας του 36χρονου του νοσούν από κορονoϊό, αλλά ευτυχώς με ήπια συμπτώματα. Κι όλα αυτά ενώ οι Καστανιές παραμένουν ως τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Μαΐου σε αυστηρό lockdown, λόγω των πολλών κρουσμάτων που εντοπίστηκαν κυρίως μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Γι’ αυτό άλλωστε πριν από δύο ημέρες πραγματοποιήθηκαν rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού, ωστόσο και τα 110 δείγματα ήταν αρνητικά. Αρνητικά ήταν επίσης και τα 125 δείγματα στα rapid test που διενεργήθηκαν από τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Ορεστιάδας.

Πάντως, το πρόβλημα παραμένει, ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα που προέρχονται από την περιοχή της Ορεστιάδας και νοσηλεύονται στο Π.Γ. Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με κορωνοϊό είτε στη ΜΕΘ, είτε στη μονάδα Covid-19.

Κορωνοϊός: Σκληρό απαγορευτικό στις Καστανιές Ορεστιάδας - Άλλες δύο περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Ακόμη μια περιοχή θα μπει σε σκληρό απαγορευτικό εξαιτίας του κορωνοϊού, με τις Καστανιές Ορεστιάδας να βρίσκονται στο ίδιο καθεστώς, με αυτό της Καλύμνου, τη στιγμή που άλλες δύο περιοχές μπαίνουν σε «βαθύ κόκκινο».

Σε καθεστώς «πολύ αυξημένου κινδύνου» τίθενται το Μεσολόγγι στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και ο Δήμος Βισαλτίας Σερρών σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κορωνοϊός; Ανησυχητική η κατάσταση στην Αιτωλοακαρνανία

Οι δύο αυτές περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο» λόγω της δυσμενούς επιδημιολογικής εικόνας που εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά το Μεσολόγγι ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για μια «επιθετική εκθετική αύξηση κρουσμάτων». Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι οι ενεργές μολύνσεις στην περιοχή πενταπλασιάστηκαν μέσα σε 10 μέρες: «Στις 27 Απριλίου τα ενεργά κρούσματα ήταν 49 ενώ σήμερα φτάνουν τα 233» είπε.

Έτσι κάλεσε τους κατοίκους του Μεσολογγίου αλλά και των γύρω περιοχών όπως του Αγρινίου και του Αιτωλικού να επιδείξουν μεγάλη προσοχή καθώς η κατάσταση είναι «εξαιρετικά ανησυχητική».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share