Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

14 Μαΐου 2021 14:36
Νέα Σμύρνη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στη Νέα Σμύρνη.

Για την επίθεση με μαχαίρι κατά του 60χρονου έχουν ταυτοποιηθεί οκτώ άτομα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, δυο εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Το θύμα είχε καταγγείλει ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφού είχε κάνει παρατήρηση σε νεαρούς που είχαν δυνατά τη μουσική μέσα στο αυτοκίνητό τους, εκείνοι του επιτέθηκαν, αφαιρώντας του και το κινητό τηλέφωνο.

Νέα Σμύρνη: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο

Στην καταγγελία του ο 60χρονος είχε αναφέρει ότι είχε δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι στον μηρό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Γλυφάδα: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών κάθε είδους

Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε συλλήψεις στα Νότια Προάστια για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, συνέλαβαν δυο Έλληνες στη περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 24χρονος και ένας 25χρονος είχαν σε σπίτι 413- γραμμ. κοκαΐνης, -439- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, -3.637- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -62- γραμμ. MDMA , -30- ναρκωτικά δισκία, -7- δισκία ECSTASY , -12- γραμμ. παραισθησιογόνα μανιτάρια, 40.335 ευρώ και 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Η επιχείρηση έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 07/05/2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εντοπίστηκαν 50 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο στους Αγίους Θεοδώρους

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από τη Βραζιλία όπου εκτός από σόγια - όπως ήταν δηλωμένο- μετέφερε και ναρκωτικά.

Όλα τα είχαν σκεφτεί οι διακινητές και αρμόδιοι της μεταφοράς των ναρκωτικών εκτός από τις ελληνικές διωκτικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο στο πλοίο που είχε ως αφετηρία τη Βραζιλία. Μόλις αυτό έδεσε στους Αγίους Θεοδώρους ξεκίνησε η έρευνα. Παράλληλα, διαβάστε για το πλοίο που κινδυνεύει να βυθιστεί.

Εντοπίστηκαν 50 κιλά κοκαΐνη σε πλοίο

Το πλοίο είχε εντοπιστεί από τα ανοιχτά της Αίγινας και παρακολουθείτο, καθώς το λιμενικό είχε πληροφορίες πως σε αυτό μεταφέρονται εκτός από σόγια το οποίο ήταν και το φορτίο του, και ποσότητα ναρκωτικών.

Το πλοίο όπου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά

Τελικά όταν αυτό έδεσε στους Αγίους Θεοδώρους ξεκίνησε ένας εξονυχιστικός έλεγχος με βατραχανθρώπους, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και μεγάλη δύναμη του λιμενικού. Από τις έρευνες βρέθηκαν περισσότερα από 50 κιλά κοκαΐνης συσκευασμένα.

Γλυφάδα: Πολίτες συνέλαβαν διαρρήκτη που είχε άλλες συλληφθεί 102 φορές!

Σε μια πρωτόγνωρη πράξη προχώρησαν πολίτες στη Γλυφάδα, καθώς συνέλαβαν διαρρήκτη που είχε συλληφθεί 102 φορές στο παρελθόν. Μάλιστα, αν και ο 42χρονος δράστης είχε πέσει πρόσφατα στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ για τα ίδια αδικήματα μαζί με αυτό της σύστασης συμμορίας και είχε φορτωθεί με πολυετείς καταδίκες, όπως φαίνεται όχι μόνο δεν εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν έβαλε μυαλό και ξαναρίχτηκε στην παρανομία.

Το πρωτοφανές συμβάν που αποκαλύπτει το protothema.gr, σημειώθηκε μέσα μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 15:00. Έξω από την πολυκατοικία της οδού Τεμπών, σταματάει ένα ασημί Peugeot. Ανοίγει η πόρτα και κατεβαίνουν δύο άνδρες.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ο οδηγός παρκάρει το όχημα και αποβιβάζεται μαζί με μια γυναίκα. Το ζευγάρι σε ρόλο τσιλιαδόρων, παρακολουθεί το ντουέτο των «ποντικών» που παραβιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας και τρυπώνει μέσα. Ανεβαίνουν στον 2ο όροφο και μέσα από ένα παραθυράκι κουζίνας γλιστρούν στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας ενός 43χρονου ο οποίος απουσίαζε και κάνουν πλιάτσικο.

Βγαίνοντας γίνονται αντιληπτοί από συγγενή του ιδιοκτήτη που βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα να βγουν οι γείτονες και να κυνηγήσουν τους «ποντικούς». Μάλιστα ήταν τόσο αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να ξεφύγουν που κατάφεραν και «συνέλαβαν» τον έναν από τους δύο, ενώ ο συνεργός του, κατάφερε να την κοπανήσει με το ζευγάρι των τσιλιαδόρων. Ωστόσο σε άλλη μια σύλληψη προχώρησαν στα Νότια Προάστια, ενός 34χρονου Πακιστανού, ο οποίος είχε επιτεθεί σε γυναίκες.

Γλυφάδα: Πολίτες συνέλαβαν διαρρήκτη που είχε άλλες συλληφθεί 102 φορές!

Είχε συλληφθεί 102 φορές!

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας παρέδωσαν στην Αστυνομία τον 42χρονο δράστη και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συγκεκριμένος όχι μόνο αποτελεί παλιό γνώριμο των αρχών αλλά και συχνό θαμώνα των κρατητηρίων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, είχε συλληφθεί 102 (!) φορές για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση και συμμορία με τελευταία φορά στις 5.5.2019 από την Ασφάλεια Ελληνικού, καθώς εκκρεμούσε καταδίκη έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση και συμμορία. Όπως φαίνεται ο δράστης όχι μόνο δεν μετανόησε μετά την τελευταία του σύλληψη αλλά ξαναρίχτηκε στην παρανομία και ρήμαζε μαζί με την ομάδα του σπίτια για το εύκολο κέρδος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share