Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Νίκος Ξανθόπουλος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του ηθοποιού

Πως έγινε η σύλληψη

13 Μαΐου 2021 21:13
Νίκος Ξανθόπουλος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του ηθοποιού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νίκος Ξανθόπουλος: Η συμμορία, που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου, εξαρθρώθηκε από το τμήμα Ασφάλειας Παιανίας.

Ειδικότερα, αλλοδαποί κλέφτες είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του δημοφιλούς ηθοποιού, από το οποίο έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ, με τους αστυνομικούς να στήνουν καρτέρι και να συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φεύγουν έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία», τόνισε μιλώντας στο LIVE NEWS η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

Πώς έγινε η σύλληψη

Στις 17 Απριλίου, οι δράστες μπήκαν στο κτήμα και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν. Όμως, ο συνεργός του πλησίασε και στην προσπάθειά του να τον απελευθερώσει, δάγκωσε έναν αστυνομικό και χτύπησε ακόμα έναν με σιδερένιο αντικείμενο.

Πλέον, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ότι άλλο μπορούσαν να βρουν σε Μαρκόπουλο και Παιανία, έχουν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Πριν από μερικές μέρες οι αξιωματικοί του τμήματος Ασφαλείας Παιανίας έπιασαν και τους άλλους τέσσερις της σπείρας.

Στις 23 Μαρτίου ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρό τους το κτήμα όπου μένει ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος και η οικογένειά του, στην περιοχή Κάμπος στην Παιανία.

Οι δράστες, αφού έκοψαν την περίφραξη, μπήκαν στο οικόπεδο, έκοψαν τα χάλκινα καλώδια από τον μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ και προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι της κόρης του Νίκου Ξανθόπουλου, αξίας 150 έως 200 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share