Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Πέπη Καμαράκη

Σε ηλικία 48 ετών!

13 Μαΐου 2021 13:18
Πέθανε η Πέπη Καμαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών η Πέπη Καμαράκη.

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία, εψάλη σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, και ώρα 10:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στο Β΄ Νεκροταφείο Σερρών.

Πέθανε η Πέπη Καμαράκη

Πέθανε ο ζωγράφος Τζίνος Δημητράτος

Έφυγε από τη ζωή ο ζωγράφος Τζίνος Δημητράτος. Ο ζωγράφος απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών.

Ο Τζίνος (Γιάννης) Δημητράτος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1943. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών από όπου αποφοίτησε το 1971, ενώ είχε ήδη διδαχθεί σχέδιο και χρώμα στην Καλλιτεχνική Σχολή Κέρκυρας από το 1955 έως το 1961.

Έζησε και εργάστηκε στην Κέρκυρα. Ο γενέθλιος τόπος του αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης και ο ίδιος συνέβαλε με το ταλέντο του και την καινοτόμο αντίληψή του για τη μοντέρνα τέχνη στην ανάδειξη της επτανησιακής εικαστικής τέχνης.

P;euane o

Υπήρξε επίσης χαρισματικός δάσκαλος και εργάστηκε πολλά χρόνια στη μέση εκπαίδευση διδάσκοντας το μάθημα των εικαστικών. Η ίδια διάθεση για προσφορά εκφράστηκε και στην ενεργή συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες, στην υπεράσπιση των ιδανικών της δικαιοσύνης και της ισότητας.

Έργα του κοσμούν την Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, τη συλλογή Τέχνης της

Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας, το Μουσείο Σολωμού Κέρκυρας και αλλού.

Ο Τζίνος Δημητράτος υπήρξε μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών
Ελλάδος από το 1979. Το ΔΣ του ΕΕΤΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Θρήνος για την 5χρονη Κλαούντια - Παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ έκοβε παπαρούνες

Ηλεία: Βουβός θρήνος στην Αρετή όπου χθες στις 4 το απόγευμα η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε το αγγελούδι, την μόλις 5,5 ετών Κλαούντια που παρασύρθηκε από Ι.Χ. προχθές ενώ έκοβε παπαρούνες.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός της που αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν ότι μέσα σε ένα λεπτό χάθηκε το χαμογελαστό αγγελούδι τους, η Κλαούντια που έδινε με τη λάμψη της ζωή και φως σε όλο το σπίτι.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε για το τραγικό δυστύχημα η ακόλουθη ανακοίνωση: «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Μοσχονερίου Λεχαινών.

Θρήνος για την 5χρονη Κλαούντια

Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 6χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζή.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share