Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ίλιον: Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου η 65χρονη!

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

13 Μαΐου 2021 12:29
Ίλιον: Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου η 65χρονη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε χρόνια στεφανιαία νόσο κι όχι σε θρομβώσεις ή άλλες παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος της 63χρονης.

Το μοιραίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαρτίου, μετά το εμβόλιο που έκανε την ίδια ημέρα στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Αυτό προκύπτει, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», από την ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα και την ιστολογική εξέλιξη που πραγματοποίησαν οι ιατροδικαστές κκ. Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς.

Ο θάνατος της γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου η 65χρονη!

Η 65χρονη είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της. Ανθρωποι από το περιβάλλον της και νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας είχαν συνδέσει το θάνατό της με τον προγενέστερο εμβολιασμό της. Χωρίς ωστόσο αυτό, πλέον, να επιβεβαιώνεται από τα πλήρη ιατροδικαστικά δεδομένα.

Δικηγόρος 63χρονης: "Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος επήλθε από το εμβόλιο"

Δικηγόρος 63χρονης: Πανικό έχει προκαλέσει ο θάνατος της 63χρονης, που πέθανε λίγο μετά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, με τον δικηγόρο της οικογένειας να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να προήλθε από τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με την νεκροψία - νεκροτομή ο θάνατος της το μεσημέρι της Τρίτης (30/3) στο Ίλιον, μετά τον εμβολιασμό της, οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

«Το ότι 1 εκατομμύριο κόσμος έχει εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουμε. Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί. Υπάρχουν ενδείξεις ο θάνατος να επήλθε από το εμβόλιο, να της προκάλεσε έντονο αλλεργικό σοκ. Το πόρισμα είναι πνευμονικό οίδημα. Προέρχεται από το έντονο αλλεργικό σοκ. Έχουμε ορίσει τεχνικό σύμβουλο» είπε.

Και συνέχισε: «Είναι μια σπάνια περίπτωση, ψάχνουμε όλες τις περιπτώσεις και θα έχουμε σίγουρη απάντηση εντός των ημερών. Έχουν στείλει κάποια όργανα για περισσότερες εργαστηριακές εξετάσεις. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση κανένας εκπρόσωπος της Astrazeneca δεν ήταν παρών. Θα έπρεπε να είχε εκπρόσωπο. Είχε υποκείμενα νοσήματα από τα οποία δεν κινδύνευε η υγεία της».

Ο κ. Σακαρούδης τόνισε πως έχει ανοίξει ποινική δικογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα στο Ίλιον και υπάρχει σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα. «Έχω έρθει σε επικοινωνία και με άλλες οικογένειες, αρκετός κόσμος θα κινηθεί νομικά» είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share