Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλειστός ο σταθμός «Φάληρο» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ

Δείτε γιατί

12 Μαΐου 2021 10:56
Κλειστός ο σταθμός «Φάληρο» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλείνει ο σταθμός «Φάληρο» της γραμμής 1 του ΗΣΑΠ.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσει σήμερα, στις 16:00, ο σταθμός «ΦΑΛΗΡΟ» της γραμμής 1 του μετρό, λόγω της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και των μετέπειτα προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, για όσο διάστημα παραμείνει κλειστός ο σταθμός οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Κλείνει ο σταθμός Φάληρο της γραμμής 1

Βόμβα: Τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με 25.000 κόσμο;

Την πρότασή του να διεξαχθεί ο τελικός Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με 10.000 κόσμο για κάθε ομάδα και 5.000 προσκλήσεις της ΕΠΟ, κάνοντας προηγουμένως rapid ή self τεστ κορωνοϊού, αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας στο Metropolis 95,5:

Για την προετοιμασία του τελικού: «Έχω αναλάβει ένα μήνα σχεδόν που ορίστηκαν όλες οι επιτροπές. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος από την προηγούμενη επιτροπή και συνεχίζουμε για να τελειώσει το Κύπελλο».

Για το αν μπορεί ο τελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού να διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου: «Πρόταση δική μου προς την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι να γίνει με κόσμο ο τελικός. Με rapid ή self tests. Να έχουν από 10.000 κόσμο κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρότασή μου που θα συζητηθεί τη Δευτέρα. Οι λοιμωξιολόγοι και κυρίως η κυβέρνηση είναι που θα πάρουν την τελική απόφαση».

Βόμβα: Τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με 25.000 κόσμο;

Για τη στάση των ομάδων: «Είχαμε θετική ανταπόκριση από τις ομάδες να έχει κόσμο ο τελικός. Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει όμως για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός με κόσμο, ανάλογα με την έγκριση της Κυβέρνησης».

Για την ώρα τέλεσης του τελικού: «Δεν έχει συζητηθεί η ώρα τέλεσης του τελικού. Έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι του κόσμου, αλλά και το κανάλι της Cosmote που είναι χορηγός και θα το καλύψει. Θα προτείνει ώρα και θα αποφασίσουμε».

Για τη μεγάλη σύσκεψη: «Θα γίνει την επόμενη εβδομάδα από το Δ.Σ., είναι παράγοντες των δύο ομάδων. Το καλύτερο μήνυμα είναι να κλείσει η σεζόν με κόσμο, αρκεί να το αποφασίσει η κυβέρνηση και να ανοίξει τα γήπεδα».

Για το αν θα υπάρξουν τροποποιήσεις στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου από τη νέα σεζόν: «Θα γίνουν τροποποιήσεις, μελετάμε διαρκώς για να αλλάξουμε την προκήρυξη και να μπουν πιο πολλές ομάδες. Πρότασή μου είναι να μπουν 90 ομάδες της Γ’ Εθνικής συν τις ομάδες των SL2 και SL1. Σκεφτόμαστε και τα μονά παιχνίδια. Έτσι θα ξεκινήσουμε με μονά ματς της Γ’ Εθνικής και αν μπορέσουμε να βάλουμε και τις ομάδες της Super League 1 στα μονά ματς, αν και δεν θέλουν. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι να κερδίσει η μικρή ομάδα τη μεγάλη».

Για το αν υπάρχει σκέψη να γίνει ο τελικός κάποια στιγμή εκτός ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Το πιο ασφαλές γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ. Όταν κάνουν γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ τότε θα το σκεφτούμε. Αν είναι να βάλουμε κόσμο πρέπει να έχει χωρητικότητα το γήπεδο. Η μόνη σκέψη είναι το ΟΑΚΑ, τίποτα άλλο. Είναι η πιο σίγουρη λύση. Ήμουν παρατηρητής στο Πανθεσσαλικό, δεν υπήρχε εκεί ασφάλεια. Απ’ όπου ήθελε ο καθένας έμπαινε στο γήπεδο».

Για την πρότασή του για τη Γ’ Εθνική: «Για τη Γ’ Εθνική θα κάνω πρόταση να μείνει ακόμη μια ομάδα στην κατηγορία από όλους τους ομίλους. Να μην υποβιβαστεί ακόμη μια. Υπήρχε προγραμματισμός για έναν ακόμη γύρο. Πρόταση είναι να μείνουν ακόμη 10 ομάδες στη Γ’ Εθνική, μια από κάθε όμιλο. Θα αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share