Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κυψέλη: Νεκρός αστυνομικός της φρουράς κυβερνητικού στελέχους - Έπεσε από τον 5ο όροφο

Αναζητείται το πώς συνέβη η μοιραία πτώση

11 Μαΐου 2021 21:47
Τραγωδία στην Κυψέλη: Νεκρός αστυνομικός της φρουράς κυβερνητικού στελέχους - Έπεσε από τον 5ο όροφο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κυψέλη το απόγευμα της Τρίτης (1/5), καθώς αστυνομικός έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη με την πτώση του αστυνομικού στο κενό.

Κυψέλη: Στέλεχος της φρουράς κυβερνητικού προσώπου ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε αποσπαστεί στο Α.Τ. Ψυχικού και υπηρετούσε στη φύλαξη κυβερνητικού στελέχους, με το θάνατο συναδέλφου του προηγουμένως να συγκλονίζει.

Ρόδος: Επτά οι κατηγορίες για τον 48χρονο που μαχαίρωσε τον αστυνομικό

«Παγωμάρα» έφερε στην κοινωνία της Ρόδου η είδηση, ότι ένας 48χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται και να βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά κατηγορίες, έχοντας κατεβάσει και την ελληνική σημαία.

Ο 48χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας και εξύβριση αλλά και για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Σύλληψη στη Ρόδο

Ρόδος: Έτσι πιάστηκε ο 48χρονος που μαχαίρωσε τον αστυνομικό

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο δράστης εντοπίστηκε στις 6:30 τα ξημερώματα της Τρίτης να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό αυτοκίνητο. Αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία που τον καταδίωξε και τον εντόπισε πέριξ της Μεσαιωνικής Πόλης.

Εκεί ο 48χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πέταξε αρχικά έναν πυροσβεστήρα στους αστυνομικούς και ακολούθως όταν επιχείρησαν να τον δεσμεύσουν κατάφερε τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα αστυνομικού. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν δύο πυροσβεστήρες, δύο τσεκούρια, ένα κατσαβίδι, 3 αυτοσχέδια κοντάρια κι ένα μεταλλικό δρεπάνι. Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 18χρονου δεν προέκυψε κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος, το 2019 είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Απολογούμενος ομολόγησε τις πράξεις του ενώ τόνισε ότι θα αναπτύξει περαιτέρω τους ισχυρισμούς του ενώπιον του Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share