Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέλλα: Από ισχαιμικό επεισόδιο ο θάνατος της 68χρονης

Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση

11 Μαΐου 2021 13:56
Πέλλα: Από ισχαιμικό επεισόδιο ο θάνατος της 68χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης γυναίκας από την Πέλλα, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Open, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πέλλα: Από ισχαιμικό επεισόδιο ο θάνατος της 68χρονης

Το χρονικό του θανάτου της 68χρονης

Ο δικηγόρος εξήγησε ότι το βράδυ της 4ης Μαΐου, η 68χρονη άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα. Μετά από κάποιες εξετάσεις, σύμφωνα με τα παιδιά της, οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες του εμβολίου και της έδωσαν εξιτήριο.

Τα συμπτώματα, ωστόσο, δεν υποχώρησαν κι επιπλέον η 68χρονη ανέβασε και πυρετό. Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους αφού δεν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο. Η 68χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, αλλά παρέμενε ζωντανή με χαμηλό σφυγμό. Οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση, αλλά μετά από μισή ώρα περίπου, κατέληξε.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 35χρονος με θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Συναγερμός επικρατεί στο Ηράκλειο, καθώς ένας 35χρονος, που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού πριν από 12 ημέρες στον Άγιο Νικόλαο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ της κρητικής πόλης, έχοντας παράλυση από θρόμβωση στο αριστερό πόδι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο άνδρας εμφάνισε αρτηριακή θρόμβωση και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Ηράκλειο στο νοσοκομείο 35χρονος

Ηράκλειο: Η κατάσταση της υγείας του 35χρονου

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο άνδρας παραμένει καλά στην υγεία του, ενώ γίνονται εξετάσεις και έρευνες για να φανεί εάν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο ή όχι, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share