Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Η μορφίνη έστειλε στον θάνατο τον Τηλέμαχο Κακουλίδη

Τον εγκατέλειψαν μέσα στο κρύο ζωντανό

11 Μαΐου 2021 10:22
Ηράκλειο: Η μορφίνη έστειλε στον θάνατο τον Τηλέμαχο Κακουλίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εξαφάνιση του 44χρονου λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη, από την Κρήτη είχε απασχολήσει την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, μετά τις επίμονες προσπάθειες της οικογένειάς του.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα (11/5) η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία Τηλέμαχου Κακουλίδη, τον Νοέμβριο του 2019.

Στο εδώλιο παραπέμπονται συντοπίτες του θύματος πατέρας και γιος. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ενώ ο γιος -ο οποίος είναι προφυλακισμένος- κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της διάθεσης.

Οι έρευνες σε συνδυασμό με τις ιατροδικαστικές ενέργειες και εξετάσεις (νεκροψία-νεκροτομή, τοξικολογικές, DNA) αποκάλυψαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί δηλητηρίαση από τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας μορφίνης και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί και εγκαταλειφθεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Η μορφίνη έστειλε στον θάνατο τον Τηλέμαχο Κακουλίδη

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο 44χρονος λογιστής ήταν εν ζωή όταν εγκαταλείφθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ερημικό δρόμο, μέσα στο ψύχος της νύχτας.

Σύμφωνα με το cretalive, οι τραγικοί γονείς του 44χρονου παρά τη συντριβή, δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να αναδειχθεί η πραγματική αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου του παιδιού τους. Παράλληλα, διαβάστε για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Θα με σκοτώσουν» - Το τηλεφώνημα λίγες μέρες πριν την εκτέλεση του 54χρονου επιχειρηματία (Video)

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του γνωστού επιχειρηματία της Ζακύνθου. Στο νησί βρίσκεται ήδη από χθες το βράδυ κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών το οποίο εξετάζει τόσο τον τόπο του εγκλήματος, όσο και το σημείο που οι εκτελεστές εγκατέλειψαν το όχημα και τα δυο καλάσνικοφ.

Το θύμα όμως φαίνεται ότι φοβόταν ότι κάτι κακό θα του συνέβαινε. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο επιχειρηματίας μια εβδομάδα πριν την εκτέλεσή του είχε τηλεφωνήσει σε δικό του άνθρωπο και του είχε αποκαλύψει ότι ο κύκλος του αίματος θα έκλεινε με τη δολοφονία του. Φοβόταν για τη ζωή του και δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σωματοφύλακά του και το θωρακισμένο αυτοκίνητό του.

Ζάκυνθος: Οι εκτελεστές προετοίμαζαν το σχέδιό τους έναν χρόνο

Οι στυγεροί δολοφόνοι τον ήθελαν νεκρό πάση θυσία. Επιχείρησαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου τον Ιούνιο του 2020, τότε όμως δεν τα κατάφεραν. Τον τραυμάτισαν σοβαρά όμως άντεξε, όχι όμως και η γυναίκα του η οποία θεωρήθηκε παράπλευρη απώλεια.

Από τότε μέχρι σήμερα οι δολοφόνοι προετοίμαζαν το σχέδιό τους. Οι εκτελεστές άδειασαν τη γεμιστήρα στο σώμα του επιχειρηματία μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που νόμιζαν ότι έβλεπαν μαφιόζικη ταινία. Μάλιστα, του έδωσαν τη χαριστική βολή στο μέτωπο.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 28 κάλυκες. Οι δράστες είχαν προβλέψει τα πάντα, ακόμα και πιθανή εμπλοκή του όπλου ή συμπλοκή με την αστυνομία. Είχαν μαζί τους όχι ένα αλλά δυο καλάσνικοφ, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο έκαψαν και εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή. Όλα τα ευρήματα έχουν μπει στο μικροσκόπιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share