Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Ελληνικό: «Δεν έχω καμία κακία απέναντι σε αυτά τα παιδιά», αναφέρει ο οδηγού του λεωφορείου (Video)

Αναλυτικά όσα είπε ο οδηγός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

11 Μαΐου 2021 10:19
Ελληνικό: «Δεν έχω καμία κακία απέναντι σε αυτά τα παιδιά», αναφέρει ο οδηγού του λεωφορείου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελληνικό: Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε το περασμένο Σάββατο με θύμα ξυλοδαρμού, από ομάδα νεαρών, έναν 57χρονο οδηγό λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 171 Βάρκιζα - Αργυρούπολη.

Οι νεαροί, που νευρίασαν γιατί το λεωφορείο καθυστερούσε στις στάσεις, αφού τον ξυλοκόπησαν, στη συνέχεια τον λήστεψαν και έγιναν καπνός. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και όταν πήρε εξιτήριο πήγε για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του Ελληνικού. Ωστόσο πρόσφατα και η Super Kiki αποκάλυψε πώς είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Αναλυτικά όσα είπε το θύμα

Ο οδηγός λεωφορείου το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή του Mega τονίζοντας πώς δεν κρατάει καμία κακία στους νεαρούς που τον έδειραν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ξεκίνησα το δρομολόγιο από τη Βάρκιζα με κατεύθυνση το Ελληνικό. Σε όλο το δρόμο ήταν 200 άτομα μέσα στο λεωφορείο, και χωρίς μάσκα. Είναι σύνηθες το φαινόμενο. Αυτοί ήθελαν να πάνε μία και έξω στο Ελληνικό. Έβριζαν το σπίτι μου, την οικογένειά μου. Τα παιδιά αυτά πρέπει να ήταν από 17 έως 23 ετών».

«Είχαν μπει στο λεωφορείο από τη Βάρκιζα, από την αφετηρία. Τους αφήνω στο Ελληνικό, και σκέφτηκα ότι έληξε. Πήρα και άλλο συνάδελφο από εκεί για να κάνουμε το τελευταίο δρομολόγιο. Όταν ήμουν στην Ιασωνίδου, μπήκαν και οι 4. Δέχτηκα προπηλακισμό και εγώ και ο συνάδελφος. Είχα μέσα 20 άτομα, σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα να κατέβει ο κόσμος. Μου πήραν το κινητό, μου πήραν το τσαντάκι» είπε ο κ. Σωτηρόπουλος.

«Δεν έχω καμία κακία απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Να σκεφτούν μόνο οι οικογένειές τους τι κοινωνίες δημιουργούν. Δεν παρενέβη κανείς. Και ο άλλος συνάδελφος έφαγε ξύλο. Ήταν τέσσερα άτομα, που αν τους δω τους αναγνωρίζω, και ακόμα δύο. Έχουν συνέβη και άλλα περιστατικά. Καπνίζουν μέσα, σε άλλο συνάδελφο πέταξαν δυναμιτάκι», πρόσθεσε.

«Με πήρε ασθενοφόρο και με πήγε στον Ευαγγελισμό. Πριν δύο ώρες είχε σημειωθεί άλλο περιστατικό σε λεωφορείο, και έσφαξε ο ένας τον άλλο. Το είδα στον Ευαγγελισμό το παιδί που δέχτηκε τη μαχαιριά» κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share