Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε νεογέννητο βρέφος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Οι γιατροί κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή

11 Μαΐου 2021 08:58
Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε νεογέννητο βρέφος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στη Λάρισα: Θλίψη επικρατεί στην Λάρισα μετά το θάνατο ενός νεογέννητου βρέφους μόλις 7 ημερών, στο νεογνολογικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το Κ.Υ. Τυρνάβου.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι στο ΚΥ από συγγενικό του πρόσωπο χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή, ενώ παράλληλα είχαν ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ για την αποστολή ασθενοφόρου μονάδας, η οποία έφτασε έγκαιρα και παρέλαβε διασωληνωμένο το άτυχο κοριτσάκι το οποίο και μετέφερε απευθείας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με δεδομένο ότι χθες εφημέρευε το ΓΝΛ.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 4 χθες το απόγευμα. Διατάχτηκε νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους το οποίο σύμφωνα με τους συγγενείς του δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο θρήνος επικρατεί και στην Ηλεία, καθώς αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 5χρονο κορίτσι.

 Πέθανε νεογέννητο βρέφος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Νεκρή γυναίκα δίπλα στο μωρό της - Ο σύζυγός της ήταν δεμένος σε καρέκλα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Γλυκά Νερά.

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς όπως μετέδωσε το Open TV και η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν σε ένα σπίτι της περιοχής ύστερα από κλήση στην Αμεση Δράση κι αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και μέσα στο σπίτι, σε διπλανό δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα μωρό, το οποίο έκλαιγε...

Φρίκη στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν 30 ετών και το μωρό μόλις 11 μηνών. Η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία. Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί κατά τα φαινόμενα φώναζε...

Δεν έχει εξακριβωθεί αν το μωρό ήταν σε άλλο δωμάτιο ή ήταν μαζί με το ζευγάρι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share