Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόρινθος: Προφυλακίστηκε o 45χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του (Video)

Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να μεταφερθεί

10 Μαΐου 2021 14:56
Κόρινθος: Προφυλακίστηκε o 45χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόρινθος: Το δρόμο προς τη φυλακή πήρε ο 45χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της ανήλικης κόρης του, στην Κόρινθο. Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, θα μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης. Νωρίτερα σήμερα, κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του korinthostv.gr είπε πως δεν αληθεύουν όλα όσα λέγονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος από το χωριό Άσσος του Δήμου Βέλου – Βόχας συνελήφθη όταν τον κατήγγειλε η σύζυγός του με την κόρη του στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου για βιασμό. Η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε από τα 12 της χρόνια.

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη στην Θεσσαλονίκη

Το δρόμο προς τις φυλακές πήρε ο 47χρονος άνδρας που συνελήφθη στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους.

Σχετικά με τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- είπε ότι η κοπέλα πήρε την συσκευή του και τα συνέταξε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει.

Οι ισχυρισμοί του, όμως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα. Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share