Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Αφέθηκε ελεύθερος o 22χρονος!

Αναβολή στη δίκη του - Τι λέει ο δικηγόρος του

10 Μαΐου 2021 13:19
Νέα Σμύρνη: Αφέθηκε ελεύθερος o 22χρονος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, ο 22χρονος, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 22χρονος έλαβε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε αφήνεται ελεύθερος.

Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τη «δράση» του, η οποία τον οδήγησε ενώπιον των Αρχών την περασμένη Παρασκευή, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Τι λέει ο δικηγόρος του 22χρονου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, κατά την έξοδό του, δήλωσε: «Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες» ότι «δεν έγινε ποτέ».

«Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το “έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες”, δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

Νέα Σμύρνη: Οι καταθέσεις-φωτιά που «καίνε» τον 22χρονο - Καταγγελία για απόπειρα βιασμού

Μία 22χρονη, όπως μετέδωσε το Mega, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της τον Αύγουστο του 2020 έξω από την πολυκατοικία που διαμένει.

Κατήγγειλε πως της επιτέθηκε ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε.

Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια. Αρχικά έκανε καταγγελία κατά αγνώστου, ωστόσο προκύπτει πως πρόκειται για τον 22χρονο.

Αυτή η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορεί να αλλάξει άρδην το κατηγορητήριο κατά του συλληφθέντα, ο οποίος, προς το παρόν, είναι αντιμέτωπος με πλημμελήματα που επιφέρουν ποινή φυλάκισης ενός έτους το κάθε ένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share