Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 22χρονος

Αναμένεται να καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

10 Μαΐου 2021 12:20
Νέα Σμύρνη: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 22χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ακολούθησε, με το μόριο του έξω από το παντελόνι, νεαρή κοπέλα έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Νέα Σμύρνη: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού

Μία 22χρονη, όπως μετέδωσε το Mega, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της τον Αύγουστο του 2020 έξω από την πολυκατοικία που διαμένει. Κατήγγειλε πως της επιτέθηκε ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε.

Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια. Αρχικά έκανε καταγγελία κατά αγνώστου, ωστόσο προκύπτει πως πρόκειται για τον 22χρονο.

Αυτή η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορεί να αλλάξει άρδην το κατηγορητήριο κατά του συλληφθέντα, ο οποίος, προς το παρόν, είναι αντιμέτωπος με πλημμελήματα που επιφέρουν ποινή φυλάκισης ενός έτους το κάθε ένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share