Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησιά! Έπαιζαν μουσική από τα μεγάφωνα ΙΧ!

Απίστευτες εικόνες!

10 Μαΐου 2021 09:25
Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησιά! Έπαιζαν μουσική από τα μεγάφωνα ΙΧ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι στην Πάτρα. Κάθε βράδυ στην πλατεία της Παντάνασσας, σε ένα από τα νέα στέκια υπαίθριας συγκέντρωσης, μαζεύεται πολύς κόσμος για να διασκεδάσει

Αυτή τη φορά το πάρτι έγινε στα σκαλιά του Ιερού Ναού Παντανάσσης και μάλιστα έπαιζε μουσική από τα μεγάφωνα αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το flamis.gr.

Όταν οι παρευρισκόμενοι έφυγαν άφησαν τα σκουπίδια τους με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να έχει γεμίσει με πλαστικά ποτήρια και χαρτιά από σάντουιτς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησία!

Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι στην Πάτρα. Κάθε βράδυ στην πλατεία της Παντάνασσας, σε ένα από τα νέα στέκια υπαίθριας συγκέντρωσης

Πάτρα: Κόλαση σε κορωνοπάρτι σε σκαλιά εκκλησία!

Υπαίθριο κορωνοπάρτι και στην Πάτρα (Video)

Τελειωμό δεν έχουν τα κορωνοπάρτι στην Πάτρα, έτσι λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκαν νέες εικόνες συνωστισμού με πολλούς συγκεντρωμένους στην πλατεία της Παντάνασσας στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε το αδιαχώρητο στην πλατεία, ενώ η μουσική ήταν δυνατή και έπαιζε από μεγάφωνα αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το tempo24.news οι κάτοικοι δεν κοιμήθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο ήχος έφτανε μέχρι τη Γούναρη. Ωστόσο κορωνοπάρτι έγινε και στα Χανιά με τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Η ΕΛΑΣ «διέλυσε» κορωνοπάρτι σε πλατεία της Λαμίας

Δράση στην περιοχή γύρω από την πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία, ανέλαβε η αστυνομία προκειμένου να «διαλύσει» τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κατά δεκάδες στα σκαλάκια της Πλατείας «Αλέξανδρου Κοντόπουλου» ή αλλιώς «Καράβι» παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, λίγο μετά τις 23:30 ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από πέντε περιπολικά, ένα όχημα της Ασφάλειας αλλά και ομάδες ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και έκαναν συστάσεις λόγω του "πάρτι" που είχε στηθεί. Αφού πέρασε λίγη ώρα οι νεαροί και οι νεαρές που βρέθηκαν στο σημείο διαλύθηκαν ησύχως. Αρχικά μετακινήθηκαν στο εσωτερικό της Πλατείας Ελευθερίας και λίγο μετά αποχώρησαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share