Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Θρίλερ στην Πέλλα με τον θάνατο της 68χρονης μετά τον εμβολιασμό: «Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή» (Video)

Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας

10 Μαΐου 2021 09:04
Θρίλερ στην Πέλλα με τον θάνατο της 68χρονης μετά τον εμβολιασμό: «Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή»  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ επικρατεί στην Πέλλα με τον θάνατο 68χρονης μετά τον εμβολιασμό της. Συγκεκριμένα, τα αίτια του θανάτου της 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα ζητά να διερευνηθούν η οικογένεια του άτυχου θύματος που έφυγε από την ζωή μια ημέρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και ενώ δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της.

Πέλλα: Ο δικηγόρος της 68χρονης που πέθανε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer - «Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης εξηγεί πως η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος. Αμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.

Όπως ο ίδιος συμπληρώνει, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και πως θα περνούσαν.

Έτσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα μετέβη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.

«Η γυναίκα έκανε το επόμενο βήμα για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό και αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που πέθανε. Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή», υπογραμμίζει ο κ. Ξυλουργίδης. Την Τρίτη 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share