Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Στη δικαιοσύνη σήμερα ο 22χρονος - Οι καταθέσεις-φωτιά που τον «καίνε» (Video)

Στο μικροσκόπιο η μαρτυρία 22χρονης από τον περασμένο Αύγουστο αλλά και επιθέσεις σε ασανσέρ στον Νέο Κόσμο

10 Μαΐου 2021 08:21
Νέα Σμύρνη: Στη δικαιοσύνη σήμερα ο 22χρονος - Οι καταθέσεις-φωτιά που τον «καίνε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Στη δικαιοσύνη οδηγείεται σήμερα 10/5 ο 22χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ο άνδρας συνελήφθη ύστερα από καταγγελία νεαρής στην περιοχή και κρατείται μετά την προθεσμία που ζήτησε για την απολογία του. Είναι συνολικά οκτώ οι γυναίκες που έχουν κάνει καταγγελίες εις βάρος του, ενώ σήμερα αναμένεται να δικαστεί για τέσσερις εξ αυτών.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ξεκίνησε τη δράση του από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ενώ σε μία εκ των περιπτώσεων νεαρή τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού.

Νέα Σμύρνη: Οι καταθέσεις-φωτιά που «καίνε» τον 22χρονο - Καταγγελία για απόπειρα βιασμού

Μία 22χρονη, όπως μετέδωσε το Mega, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της τον Αύγουστο του 2020 έξω από την πολυκατοικία που διαμένει.

Κατήγγειλε πως της επιτέθηκε ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε.

Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια. Αρχικά έκανε καταγγελία κατά αγνώστου, ωστόσο προκύπτει πως πρόκειται για τον 22χρονο.

Αυτή η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορεί να αλλάξει άρδην το κατηγορητήριο κατά του συλληφθέντα, ο οποίος, προς το παρόν, είναι αντιμέτωπος με πλημμελήματα που επιφέρουν ποινή φυλάκισης ενός έτους το κάθε ένα.

«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Καταθέσεις φωτιά για τη δράση του 22χρονου απ' τη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον 22χρονο άνδρα, ο οποίος ακολούθησε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας έξω από το παντελόνι του, το μόριό τους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», οι καταθέσεις πλέον είναι 8.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν είχε γίνει μία από τις καταγγελίες αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν. Το βίντεο που ανέβασε η κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, «έλυσε» τα χέρια τους και έριξε «φως» και στις άλλες υποθέσεις.

«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Οι καταθέσεις κατά του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη

Η πρώτη κοπέλα που κατέθεσε, έχει ήδη κάνει δηλώσεις και στην τηλεόραση, αναφέροντας πως την πλησίασε σε μία στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα, αυνανίστηκε και στη συνέχεια έφυγε ατάραχος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, παρόλο που τη Δευτέρα ο νεαρός δικάζεται για πλημμέλημα, ο εισαγγελέας έχει βγάλει αντίγραφα για δύο ακόμα υποθέσεις στις οποίες ενδέχεται να διωχτεί για βαρύτερα εγκλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μία κοπέλα την οποία έπιασε από το λαιμό μέσα στην πολυκατοικία της.

Τέλος, ακόμα μία κατάθεση αναφέρει πως ο νεαρός πλησίασε μία κοπέλα, ψιθυρίζοντάς της: «Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share