Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέλλα: Πέθανε 68χρονη λίγες ώρες μετά το εμβόλιο

Από τι προήλθε ο θάνατός της;

9 Μαΐου 2021 20:22
Πέλλα: Πέθανε 68χρονη λίγες ώρες μετά το εμβόλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μια 68χρονη γυναίκα στην Πέλλα ενώ η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί, η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου. Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Νεκρή 68χρονη: Πέθανε λίγες ώρες μετά το εμβόλιο

Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε.

Στην συνέχεια, της έκαναν εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Την διασωλήνωσαν και μισή ώρα μετά εξέπνευσε. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαϊου, καθώς νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία.

Ποιος ήταν ο Θανάσης Λαβίδας

Γεννημένος στην Αθήνα το 1948, αναλαμβάνει τη διοίκηση της LAVIPHARM το 1976. Η μητρική εταιρία, Lavipharm Α.Ε., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1995. Σήμερα, η LAVIPHARM κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας

Ο Θανάσης Λαβίδας ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) και Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Αμερικής, ενώ μεταξύ άλλων ήταν Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), έχοντας αναλάβει την ευθύνη της διεθνούς δραστηριότητας (SEV International).

Είχε διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στη φαρμακευτική χημεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν επίσης κάτοχος Master και Bachelor of Science στη Χημεία από το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximillian του Μονάχου, καθώς και κάτοχος MBA από το Institut Supérieur de Marketing et de Management στο Παρίσι. Μιλούσε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Η απουσία του Θανάση Λαβίδα, αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στην εταιρεία η οποία θρηνεί τον χαμό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share