Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Υπαίθριο κορωνοπάρτι και στην Πάτρα (Video)

Η μουσική έφτανε μέχρι τη Γούναρη

9 Μαΐου 2021 16:02
Υπαίθριο κορωνοπάρτι και στην Πάτρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τελειωμό δεν έχουν τα κορωνοπάρτι στην Πάτρα, έτσι λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκαν νέες εικόνες συνωστισμού με πολλούς συγκεντρωμένους στην πλατεία της Παντάνασσας στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε το αδιαχώρητο στην πλατεία, ενώ η μουσική ήταν δυνατή και έπαιζε από μεγάφωνα αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το tempo24.news οι κάτοικοι δεν κοιμήθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο ήχος έφτανε μέχρι τη Γούναρη. Ωστόσο κορωνοπάρτι έγινε και στα Χανιά με τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Η ΕΛΑΣ «διέλυσε» κορωνοπάρτι σε πλατεία της Λαμίας

Δράση στην περιοχή γύρω από την πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία, ανέλαβε η αστυνομία προκειμένου να «διαλύσει» τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κατά δεκάδες στα σκαλάκια της Πλατείας «Αλέξανδρου Κοντόπουλου» ή αλλιώς «Καράβι» παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, λίγο μετά τις 23:30 ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από πέντε περιπολικά, ένα όχημα της Ασφάλειας αλλά και ομάδες ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και έκαναν συστάσεις λόγω του "πάρτι" που είχε στηθεί. Αφού πέρασε λίγη ώρα οι νεαροί και οι νεαρές που βρέθηκαν στο σημείο διαλύθηκαν ησύχως. Αρχικά μετακινήθηκαν στο εσωτερικό της Πλατείας Ελευθερίας και λίγο μετά αποχώρησαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share