Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ΕΛΑΣ «διέλυσε» κορωνοπάρτι σε πλατεία της Λαμίας

Νεαροί είχαν συγκεντρωθεί κατά δεκάδες στα σκαλάκια της Πλατείας «Αλέξανδρου Κοντόπουλου»

9 Μαΐου 2021 15:23
Η ΕΛΑΣ «διέλυσε» κορωνοπάρτι σε πλατεία της Λαμίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δράση στην περιοχή γύρω από την πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία, ανέλαβε η αστυνομία προκειμένου να «διαλύσει» τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κατά δεκάδες στα σκαλάκια της Πλατείας «Αλέξανδρου Κοντόπουλου» ή αλλιώς «Καράβι» παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, λίγο μετά τις 23:30 ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από πέντε περιπολικά, ένα όχημα της Ασφάλειας αλλά και ομάδες ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και έκαναν συστάσεις λόγω του "πάρτι" που είχε στηθεί. Αφού πέρασε λίγη ώρα οι νεαροί και οι νεαρές που βρέθηκαν στο σημείο διαλύθηκαν ησύχως.

Αρχικά μετακινήθηκαν στο εσωτερικό της Πλατείας Ελευθερίας και λίγο μετά αποχώρησαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Ωστόσο κορωνοπάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία των Χανίων με τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 36χρονου και… βαριά πρόστιμα για κορωνοπάρτι

Η ιδέα του κορωνοπάρτι δεν ήταν και η καλύτερη για μια παρέα στη Θεσσαλονίκη, με εννέα άτομα να πληρώνουν ακριβά τη συμμετοχή τους και πολύ περισσότερο έναν 36χρονο.

Σε δύσκολη θέση ο 36χρονος διοργανωτής του κορωνοπάρτι

Ο διοργανωτής του πάρτι συνελήφθη και οι υπόλοιποι υπέστησαν την «καμπάνα» του προστίμου, αφού πρώτα η Αστυνομία κλήθηκε, για να «διαλύσει» τη συγκέντρωση. Ο 36χρονος αλλοδαπός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, είδε να του περνούν χειροπέδες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share