Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναίκα βγήκε γυμνή σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης (photos)

Άναυδοι οι κάτοικοι της περιοχής

9 Μαΐου 2021 13:32
Γυναίκα βγήκε γυμνή σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περίεργο περιστατικό εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη καθώς μια γυναίκα βγήκε γυμνή στη μέση της οδού Κασσάνδρου με τους οδηγούς και τους περίοικους να μένουν άναυδοι. Σύμφωνα με το thes.gr, η γυναίκα περπατούσε στη μέση του δρόμου χωρίς τα ρούχα της προς έκπληξη όλων.

Όπως αποδείχθηκε, ήταν μέρος καλλιτεχνικής φωτογράφισης. Μόλις η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε ένας άνδρας πλησίασε την γυναίκα και έριξε επάνω της ένα παλτό, ενώ περαστικοί και κάτοικοι από τα μπαλκόνια κοιτούσαν απορημένοι το ιδιαίτερο αυτό θέαμα.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και σε κεντρικό σημείο στο Αγρίνιο! Μια 29χρονη Αγρινιώτισσα, περπατούσε ολόγυμvη επί της οδού Ι. Σταΐκου με κατεύθυνση προς την πλατεία Δημοκρατίας, αναγκάζοντας τους πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία.

Γυναίκα βγήκε γυμνή σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βγήκε γυμνή σε κεντρικό δρόμο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κυκλοφορεί γυμνή στο κέντρο της πόλης! (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια γυναίκα έβγαλε τα ρούχα και τα παπούτσια της και κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους.

Συγκεκριμένα η γυναίκα καταγράφτηκε να περπατάει γυμνή στην οδό Μητροπόλεως στο ύψος της Αριστοτέλους. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, προφανώς δεν υπάρχουν πολλοί διερχόμενοι αλλά όσοι την είδαν έμειναν έκπληκτοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share