Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου - Το ωράριο λειτουργίας

Τι SMS στέλνουμε

9 Μαΐου 2021 08:14
Σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου - Το ωράριο λειτουργίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανοικτά είναι τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου, εξυπηρετώντας του πελάτες που επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους. Παράλληλα, για το πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια και οι δεξιώσεις γάμων μίλησε στο OPEN o υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σημειώνεται πως στα καταστήματα υπάρχουν προσφορές, καθώς οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου.

Επομένως πρόκειται για την πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων με ανοιχτά τα καταστήματα, καθώς ημερολογιακά η πρώτη Κυριακή ήταν η Κυριακή του Πάσχα. Οι καταστηματάρχες έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σημειώνεται, πως δικαίωμα λειτουργίας την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ). Τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια που θα ανοίξουν θα έχουν ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ωράριο λειτουργίας σήμερα για σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια

Τι sms στέλνουμε

Για τα σούπερ μάρκετ
Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.

Για τα εμπορικά καταστήματα
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.

Για τα κομμωτήρια
Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share