Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας

Τεράστια απώλεια για την χώρα!

8 Μαΐου 2021 21:54
Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαϊου, καθώς νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία.

Ποιος ήταν ο Θανάσης Λαβίδας

Γεννημένος στην Αθήνα το 1948, αναλαμβάνει τη διοίκηση της LAVIPHARM το 1976. Η μητρική εταιρία, Lavipharm Α.Ε., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1995. Σήμερα, η LAVIPHARM κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας

Ο Θανάσης Λαβίδας ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) και Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Αμερικής, ενώ μεταξύ άλλων ήταν Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), έχοντας αναλάβει την ευθύνη της διεθνούς δραστηριότητας (SEV International).

Είχε διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στη φαρμακευτική χημεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν επίσης κάτοχος Master και Bachelor of Science στη Χημεία από το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximillian του Μονάχου, καθώς και κάτοχος MBA από το Institut Supérieur de Marketing et de Management στο Παρίσι. Μιλούσε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Η απουσία του Θανάση Λαβίδα, αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στην εταιρεία η οποία θρηνεί τον χαμό του.

Σοκ στην showbiz: Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός σε ηλικία 59 ετών!

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 59 ετών η ηθοποιός Tawny Kitaen, που είχε ενσαρκώσει τον ρόλο της συζύγου του Ηρακλή στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Η διάσημη ηθοποιός είχε γίνει ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό, με τον ρόλο της Δηιάνειρας στη θρυλική τηλεοπτική σειρά Hercules.

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός σε ηλικία 59 ετών!

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η ηθοποιός πέθανε την Παρασκευή στο Newport Beach, ενώ ο ιατροδικαστής δεν έχει βρει ακόμη την αιτία του θανάτου της.

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός σε ηλικία 59 ετών!

Η προσωπική ζωή της Tawny Kitaen ήταν σκανδαλώδης. Το 1989 παντρεύτηκε τον frontman των Whitesnake, David Coverdale και χώρισαν δυο χρόνια μετά. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον σταρ του baseball Chuck Finley, με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες. Όμως ούτε αυτός ο γάμος της πήγε καλά αφού ο σύζυγός της την κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Η ίδια ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ είχε συλληφθεί και για παράνομη κατοχή ουσιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share